Scandal gunoaie Sectorul 1. Ce electorat are Clotilde Armand. Chirieac: Nu trebuie înlăturată. USR ar pierde

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că electoratul USR și al primarului Clotilde Armand nu este deranjat de situația creată în Sectorul 1, cu munţii de gunoaie de pe străzi. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit duminică seara în direct la România TV unde a vorbit despre tipul de electorat pe care îl are primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, și implicit și USR-ul. Mai mult, Bogdan Chirieac a explicat de ce ar pierde partidul în cazul în care decide să o înlăture pe Clotilde Armand din funcția pe care o are. 

”Eu nu cred că doamna Clotilde trebuie înlăturată de partidul domniei sale. Genul ăsta de oameni, care votează Armand, nu sunt deloc deranjați de ceea ce se întâmplă. Deci faptul că Sectorul 1 a devenit o uriașă groapă de gunoi nu cred că îi deranjează pe votanții USR. Deranjează votanții PSD, PNL, PMP, PRO România, AUR, deși AUR și USR au o componentă comună importantă. Acesta este un electorat care nu este deranjat de astfel de lucruri, iar doamna Armand este în continuare un as important pentru partidul său. Dacă ar îndepărta-o, în opinia mea, USR ar pierde. USR se duce mereu în 10-15%. Acesta este un electorat care va dori să-și răstoarne coșul de gunoi în fața casei, să se scuipe pe stradă, nu e niciun fel de problemă pentru acest electorat, ceea ce face doamna Armand. În ceea ce privește o posibilă fraudă la alegerile locale de la Sectorul 1, nu îl deranjează pe electoratul USR că zice: și ce dacă a furat, că PSD fura mai mult”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că ancheta privind alegerile de la Sectorul 1 va fi ”sugrumată”, după ce procurorul Sorin Iaşinovschi a confirmat că la secţiile de votare sunt dovezi de fraudă. 

CITEȘTE AICI: Alegeri fraudate la Sectorul 1 şi scandalul gunoaielor. Chirieac: "Orice alt primar era luat din birou. Cred că ancheta va fi strangulată"

Protest cu gunoaie, pe scările Primăriei Sector 1 

Mai multe persoane au venit și au aruncat cu gunoi pe treptele sectorului 1, într-un protest care atrage atenția asupra gunoaielor care s-au strâns în zonă. 

Cei care au aruncat cu gunoi pe treptele primăriei spun că l-au adus de foarte aproape, de la blocurile de lângă primărie. Aceștia s-au dus și au luat gunoiul neridicat de la o distanță de câțiva zeci de metri de primărie și l-au adus în semn de protest față de felul în care înțelege primarul Sectorului 1 să rezolve problema și conflictul pe care-l are cu firma de salubrizare. Între timp au venit și cei de la Poliția Locală și cei de la firma de salubrizare, care au strâns gunoiul de pe trepte. 

Supărați că gunoiul a fost curățat, protestatarii s-au dus din nou și au venit cu pungile pline cu gunoi pe care le-au vărsat pe treptele primăriei. Câțiva agenți de la Poliția Locală au rămas la fața locului pentru ca protestul să nu se mai repete. Agenții chiar au încercat să-i legitimeze pe câțiva dintre protestatari. 

VEZI MAI MULTE AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel