Scandal cu gloanțe și pietre de la un banner electoral, în Ilfov. Tânăr de 21 de ani, reținut

Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de fsHH de la Pixabay

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost reținut în cazul scandalului cu gloanțe și pietre izbucnit de la un banner electoral, într-un sat din județul Ilfov.

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru amenințare, nerespectarea regimului armelor și uz de armă fără drept, în scandalul izbucnit luni în satul Cozieni din comuna Găneasa, județul Ilfov.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii din Voluntari au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

Acesta va fi prezentat marți Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal și continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Buftea.

Cercetările au început după ce doi bărbați ar fi tras cu pistolul în aer și ar fi aruncat cu pietre după o femeie, care a sunat la 112. Se pare că scandalul a pornit de la un banner electoral, iar agresorii sunt tată și fiu.

Cei doi bărbați au fost duși la secția de Poliție, pentru audieri. În comuna Găneasa, pe 27 iunie, vor avea loc alegeri locale parțiale, transmite Mediafax.

VEZI ȘI: Marcel Ciolacu: PSD va câștiga alegerile parțiale din 27 iunie

Știrea inițială 

Un incident a avut loc luni, în localitatea Cozieni, comuna Găneasa, din județul Ilfov, transmitea Realitatea Plus. Vorbim despre focuri de armă trase în plină zi și în plină stradă. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și au stabilit că doi bărbați au amenințat cu pistolul o familie și au aruncat cu mai multe cărămizi înspre locuința acestora.

Cei doi au fost imobilizați și duși la secție. Potrivit unor surse din anchetă, părțile implicate în scandal aveau conflicte mai vechi, unele chiar de natură politică. Focurile de armă ar fi fost trase în semn de intimidare. 

Vecinii susțin că această practică era destul de folosită. Cei doi ar mai fi avut astfel de incidente, iar totul ar fi de fapt o răfuială politică. Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 13:00 de către o femeie care a spus că este amenințată și lovită în plină stradă de către cei doi. Oamenii legii au ridicat mai multe probe de la fața locului, inclusiv gloanțele cu care au fost trase acele focuri de armă.

În continuare anchetatorii fac verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV Alegeri locale parţiale în iunie. Ioana Constantin: Exact ce i-am reproşat lui Dragnea. Răfuială teribilă în partidele care vor avea congres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel