Urmărește emisiunea live


Șase victime în urma unui accident grav în Neamț

Autoritățile din Neamț au intervenit cu forțe sporite la un accident produs pe Drumul Județean 157. 

Şase persoane au fost rănite duminică într-un accident produs pe DJ 157, în localitatea Dumbrava Deal, comuna Săvineşti, fiind implicate două autoturisme, informează ISU Neamţ, scrie Agerpres. 

Prin apel la 112, în jurul orei 13,21, pompierii pietreni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs în localitatea Dumbrava Deal, comuna Săvineşti, zona Papuc, pe DJ 157. Pompierii din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare şi două autospeciale SMURD, arată sursa citată.

Șase victime 



În urma accidentului produs între două autoturisme au rezultat şase victime. Trei au fost preluate de echipaje de la SAJ, două - un tânăr de 19 ani şi o femeie de 51 de ani - au fost preluate de ambulanţele SMURD, iar o victimă a refuzat transportul la spital.

Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, precum şi pentru îndepărtarea de pe carosabil a elementelor rezultate în urma accidentului, precizează ISU Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel