Șase răniți, după ce au căzut mai multe ornamente de Crăciun într-un mall din Elevția

Șase răniți, după ce au căzut mai multe ornamente de Crăciun într-un mall din Elevția / Foto: Pixabay
Șase răniți, după ce au căzut mai multe ornamente de Crăciun într-un mall din Elevția / Foto: Pixabay

Șase oameni au fost răniți după ce mai multe ornamente de Crăciun dintr-un mall din Elevția au căzut.

Şase clienţi ai unui centru comercial din estul Elveţiei au fost răniţi sâmbătă când ornamente de Crăciun s-au desprins de tavan, a anunţat poliţia, citată de AFP. Ornamentele erau ghirlande pe care fuseseră instalate becuri mari colorate şi alte decoraţiuni festive, relatează Agerpres.

Incidentul s-a petrecut la amiază în centrul comercial Mythen din Ibach, în cantonul Schwyz, a precizat poliţia regională, adăugând într-un tweet că şase persoane fuseseră rănite, iar imobilul - evacuat. Potrivit media elveţiene, ornamentele au căzut pe un târg de Crăciun, amenajat în centrul comercial.

"Am auzit un zgomot puternic. Oamenii erau în stare de şoc", a povestit un client pentru ediţia online a publicaţiei Blick Daily.

Fotografii publicate de jurnalul local Bote der Urschweiz arată numeroae ambulanţe sosite la locul accidentului şi un elicopter al salvării survolând spaţiul respectiv.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Florian Grossmann a indicat ziarului că răniţii au fost transportaţi spre spitalele regiunii. O persoană, rănită gravă, a fost transportată la un spital din altă regiune eleveţiană, potrivit agenţiei de presă ATS.

Doar vaccinații și cei trecuți prin boală vor primi vin fiert la târgul de Crăciun din Hamburg

La târgul de Crăciun din Hamburg, doar cei care sunt vaccinați împotriva COVID-19 sau care au trecut recent prin boală se vor putea răsfăța cu vin fiert, migdale confiate sau turtă dulce, sub luminile festive, în acest an.

Persoanele nevaccinate se vor putea bucura în continuare de târgul de Crăciun, vor putea asculta colinde și admira tarabele. Însă, secțiunea gastronomică a târgului va fi interzisă nevaccinaților și va fi situată în spatele unui gard, iar paznicii vor verifica dovada vaccinării sau recuperării.

Această măsură care vizează târgul de Crăciun este cel mai recent exemplu de reguli noi din Germania, țară care speră să treacă prin al patrulea val de coronavirus fără a impune o carantină generală și să îi determine astfel pe cei nevaccinați să se imunizeze.

De asemenea, unele companii construiesc zone separate în cantine pentru cei care sunt vaccinați. Mai mult de 16 state ale Germaniei, inclusiv Berlinul, au decis obligativitatea vaccinării sau dovada recuperării după boală pentru a avea acces la orice servicii gastronomice. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel