Șarpe descoperit peste lădițele cu roșii dintr-un supermarket la Bicaz Chei, județul Neamț

Foto: stiri-neamt.ro
Foto: stiri-neamt.ro

Imagini șocante pentru clienții unui supermarket din Bicaz Chei, județul Neamț, după ce un șarpe a apărut pe legumele puse la vânzare. 

Pompierii din Neamț au avut parte de o misiune mai aparte după ce au fost solicitați să scoată un șarpe dintr-un supermarket. Vipera a fost găsită printre lădițele cu legume expuse în magazinul din localitatea Bicaz Chei. 

”Prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost înștiințați despre faptul că într-un magazin alimentar din localitatea Bicaz Chei s-a semnalat prezența unei vipere”, se arată într-un comunicat de presă. 

Autoritățile s-au deplasat imediat la locul indicat

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD și voluntari din cadrul SVSU Bicaz Chei. 

”Ajunși la locul solicitării pompierii au constatat că într-o ladă pentru legume se afla un șarpe de apă. Forțele de intervenție au imobilizat șarpele după care l-au introdus într-un sac, ulterior fiind eliberat în pădure”, au anunțat pompierii. 

Pe parcursul intervenției, magazinul a fost evacuat, iar activitatea a fost întreruptă. 

Un boa constrictor cu două capete s-a născut în Germania

Un boa constrictor născut cu două capete face senzaţie în landul Baden-Württemberg, din sud-vestul Germaniei, informează dpa, scrie Agerpres.  Şarpele s-a născut acum trei luni în casa crescătorului de reptile Stefan Broghammer din oraşul Villingen-Schwenningen.

Un şarpe cu două capete este foarte rar. Potrivit crescătorului, reptila - un mascul - este sănătoasă şi a devenit deja o vedetă pe YouTube. Într-un videoclip, Broghammer arată cum ambele capete ale şarpelui mănâncă când sunt hrănite fiecare cu un şoarece alb.

Șarpele asemănător lui Hydra



Pentru mulţi, şarpele cu două capete aminteşte de Hydra, monstrul asemănător unui şarpe, cu mai multe capete, din mitologia greacă.

Boa este o specie originară din America de Sud. 

Șerpi în toaletele din Viena

O femeie din Viena a găsit la începutul lunii iulie în toaleta locuinţei sale un şarpe de aproape un metru lungime, al doilea care apare în decurs de patru zile într-un closet, asta după ce cu doar câteva zile înainte, un bărbat a fost muşcat de organele genitale de un piton reticulat albinos care scăpase din casa unui vecin, relatează EFE, scrie Agerpres. 

Mass media locale au informat că femeia, în vârstă de 68 de ani, a sunat la poliţie după ce a văzut că un şarpe încearcă să iasă din closet şi care la vederea ei s-a ascuns. Autorităţile au făcut o vizită la ea acasă, dar cum nu au găsit nimic și au plecat.

Trei ore mai târziu, femeia a văzut din nou reptila, a făcut o poză şi a sunat din nou la poliţie, care la a doua sa vizită a putut captura şarpele care a fost dus la un centru de conservare a animalelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel