Sărbătoarea Îngerilor, unde eroii sunt copiii bolnavi de cancer

Asociaţia "Primind Ajutor, Viaţa Este Luminoasă" (P.A.V.E.L.) - asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer – vă așteaptă  sâmbătă, între orele 10.00 - 18.00, la Hotel Royal București, la SĂRBĂTOAREA ÎNGERILOR, eveniment caritabil dedicat copiilor bolnavi și familiilor care au copii bolnavi de cancer. Accesul la eveniment se realizează în baza unor pachete cu produse pentru copii: rechizite, jocuri educaționale sau produse de igienă personală.

Cele mai frumoase momente din an aproape că ne bat la ușă! În curând, oamenii de zăpadă, Moș Crăciun, brăduții, cadourile, renii, fulgii și mirosul de portocale ne vor încânta iarăși, iar noi ne vom simți din nou copii. Ne dorim ca acest decor feeric să fie o realitate pentru fiecare copil și astfel a apărut, în Ajun de Moș Nicolae, o nouă Sărbătoare: SĂRBĂTOAREA ÎNGERILOR. Nu toți copiii au binecuvântarea de a avea Sărbători ca în basme, dar noi putem face basmele posibile pentru ei!

Toți cei care vor să petreacă o zi festivă la Sărbătoarea Îngerilor sunt așteptați sâmbătă, 5 Decembrie, de la ora 10.00, la Hotel Royal București. Eroii zilei vor fi copiii care suferă de cancer, îngrijiți de Asociația PAVEL.

CE SE ÎNTÂMPLĂ LA SĂRBĂTOAREA ÎNGERILOR?

Târguieli de sărbători, momente artistice, discursuri ale unor personalități, de la sportivi de talie mondială, la traineri sau actori, momente de magie, expoziții cu vânzare (lucrări realizate de copii), licitații de obiecte care au aparținut unor personalități sau sportivi.

Conform statisticilor Ministerului Sănătății, aproximativ 5.000 copii suferă de cancer în România și anual sunt diagnosticate 500 cazuri noi. Cancerul este a doua cauză de deces în țara noastră, pentru intervalul de vârstă 4-15 ani.

Fiind prima asociație a părinților cu copii bolnavi de cancer și având o experiență de peste 19 ani, Asociația P.A.V.E.L. este activă în două dintre cele mai mari spitale din țară: Institutul Oncologic "Profesor Doctor Alexandru Trestioreanu" și Institutul Clinic Fundeni, oferind 14 tipuri de servicii destinate copiilor cu cancer: asistență sociala și ajutor de urgență, găzduire gratuită în Casa Părinților, evenimente speciale pentru copiii care petrec sărbătorile în spital, tabere, excursii, terapie prin arte combinate și terapie ocupațională, consiliere psihologică, Școala de spital, consiliere juridică, kinetoterapie, recuperare prin stimulare senzorială, îmbunătățirea condițiilor de îngrijire și tratament in secțile de oncopediatrie și hematologie pediatrică, acțiuni de promovare a drepturilor pacienților și de îmbunătățire a imaginii acestora, campanii umanitare pentru cazurile sociale care necesită sprijin financiar pentru tratament și îngrijire, campanii de conștientizare a publicului asupra semnelor cancerului la copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel