Șapte indivizi, reținuți pentru sechestrare și viol

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Şapte persoane au fost reţinute miercuri seară, după ce, în cursul zilei, poliţiştii din Capitală au pus în aplicare şapte mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, suspecţii ar fi lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia.

"În data de 4 ianuarie, minora ar fi fost luată cu forţa, de pe stradă, de către mai multe persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie. Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale cu un tânăr de 18 ani şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.
Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de către un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura că nu vor declara cele întâmplate", precizează sursa citată.

15 persoane implicate în cauză au fost audiate la sediul Poliţiei Capitalei, şapte fiind reţinute, urmând ca joi dimineaţă să fie prezentate instanţei, Judecătoria Sectorului 1.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Vezi și: Suma uriașă furată din bancomatul spart azi dimineață în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel