Săptămâna vaccinării, lansată în mai multe cluburi de noapte. Dansul este interzis

Săptămâna vaccinării, lansată în mai multe cluburi de noapte. Dansul este interzis  / Foto: Pixabay
Săptămâna vaccinării, lansată în mai multe cluburi de noapte. Dansul este interzis / Foto: Pixabay

Un club de noapte din Berlin a lansat luni o campanie de vaccinare cu durata de o săptămână, conform unui angajament luat anul trecut de localurile de noapte din capitala Germaniei, informează DPA.

Sage Beach a demarat vaccinarea, iar alte localuri îi vor urma exemplul în cursul săptămânii, a spus Lutz Leichsenring, purtător de cuvânt al comitetului cluburilor. Campania a demarat bine, a spus Leichsenring, peste jumătate dintre cele 4.500 de locuri disponibile fiind rezervate online.

Dansul este interzis în Berlin în această perioadă

Dansul este interzis în Berlin în această perioadă. Cluburile din capitala germană au lansat repetate apeluri către populaţie pentru a se vaccina, iar în vară au organizat noaptea lungă a vaccinărilor, asigurând fundalul sonor în centrele de vaccinare.

Vrem să ieşim din pandemie şi să ne aducem şi noi contribuţia, a spus Leichsenring. Cel puţin alte trei cluburi se vor alătura campaniei, iar rezervările pot fi făcute online, fie că este vorba despre prima doză, a doua sau despre booster.

Multe cluburi de noapte din Berlin şi-au închis porţile

Multe cluburi de noapte din Berlin şi-au închis porţile, considerând că interdicţia care vizează dansul le va distruge afacerile. Există o nefericire apăsătoare la nivelul politicilor guvernamentale, a spus Leichsenring. Potrivit acestuia, cluburile îndeplinesc o importantă funcţie socială.

Comitetul cluburilor a solicitat anterior ca dansul să fie permis în cazul clienţilor care au efectuat un test recent pentru depistarea coronavirusului. Potrivit autorităţii oficiale din domeniul controlului bolilor, Robert Koch Institute (RKI), 71,8% din populaţia oraşului Berlin a fost vaccinată cu două doze, în acord cu cifra de vaccinare la nivel naţional, de 71,2%, scrie Agerpres.

Rusia, foc și pară pe Germania, după ce canalul de știri RT a fost închis. Va exista cu siguranţă o reacţie"

Rusia va reacționa după ce Germania a întrerupt difuzarea canalului de știri RT în limba germană, promite ambasadorul Serghei Neceaev. Ambasadorul Rusiei la Berlin, Serghei Neceaev, a promis că Moscova va răspunde la anunţul privind restricţiile asupra canalului de ştiri Russia Today în limba germană (RT DE), transmite duminică dpa.

Va exista cu siguranţă o reacţie dinspre partea rusă. Nu sunt Oracolul din Delphi, dar există diferite posibilităţi. Sunt atât de mulţi jurnalişti germani în Rusia, a spus diplomatul rus. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel