Sanador, primul centru de tratament pentru persoanele sportive din România

Sanador inaugurează Departamentul de Traumatologie Sportivă și devine singurul furnizor de servicii medicale private din România care oferă tratament personalizat și integrat pentru sportivii de performanță, sportivii amatori sau persoanele active, potrivit unui comunicat de presă.

Departamentul de Traumatologie Sportivă a fost inaugurat ca o nevoie firească a comunității sportive din România.

Departamentul reunește 5 secţii: imagistică, bloc operator (ortopedie) şi ATI, recuperare, psihologie, boli de nutriţie şi metabolism. Prin structura sa, acest departament le permite medicilor să comunice şi să urmărească, mult mai în detaliu, evoluţia unui pacient, din momentul în care acesta este evaluat clinic şi paraclinic, diagnosticat, operat (acolo unde este necesar), recuperat medical, consiliat psihologic şi nutriţional, până la integrarea familială şi profesională.

Un sportiv de performanţă are nevoie nu doar de o intervenţie chirurgicală, ci şi de un program de recuperare preoperatorie şi postoperatorie adaptat necesităţilor sale, de un consilier psihologic şi de un nutriţionist. În ultimii 3 ani, am avut aproximativ 500 de intervenţii chirurgicale reuşite la Sanador, în zona sportivă, servicii chirurgicale completate de un program complex de recuperare oferit de colegii mei. De aici nevoia Departamentului de Traumatologie Sportivă: ne dorim să oferim, în continuare, calitate și servicii medicale complete unor pacienţi ale căror cariere depind de noi, din momentul în care intră în spital, până la reluarea activităţii.”, declară Dr. Bogdan Andrei, Medic Specialist Departament Traumatologie Sportivă, Spitalul SANADOR.

În cadrul Departamentului de Traumatologie Sportivă sunt tratate afecțiuni ale membrului superior, ale membrului inferior, rupturi musculare, rupturi totale şi parţiale ale tendoanelor. Afecțiunile cu un grad crescut de risc sunt tratate prin tehnici inovatoare de chirurgie.

Sanador a pus mereu pacientul în centrul activităților sale, iar numărul mare de pacienți sportivi de perfomanță sau amatori care au trecut prin mâinile medicilor noștri ne-a mobilizat să inaugurăm Departamentul de Traumatologie Sportivă. Pentru că ne dorim să le oferim cele mai bune servicii medicale din România și pentru că știm cât de important este pentru sportivi să aibă la dispoziție o echipă completă de specialiști care să le asigure întoarcerea rapidă la viața dinaintea accidentării, am decis să răspundem, încă o dată, nevoilor pacienților noștri și să marcăm încă o premieră în serviciile medicale private din România”, declară Dr. Doris Andronescu, Director General Sanador.

Echipa operatorie a Departamentului de Traumatologie Sportivă este formată din medici specializați în ortopedie traumatologie: Dr. Bogdan Ioan Andrei, Dr. Mihai Gavrilă, Dr. Alexandru Cristian Crintea, Dr. Vlad Cătălin Gican, Dr. Liviu Ojoga, Dr. Codrin Huszar, Dr. Adrian Dima, Dr. Răzvan Ionuț Dragomir, Dr. Vladimir Pușcașu şi Dr. Ciprian Costel Pașcu, care vor avea la dispoziţie două săli de operaţie dedicate ortopediei şi traumatologiei.

Echipa de recuperare este formată din Dr. Georgiana Tache, medic primar recuperare, medicină fizică şi balneologie şi fizio-terapeuţi. Spitalul SANADOR dispune de unul dintre cele mai moderne centre de recuperare.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy