Sanador a suspendat activitatea chirurgicală a medicilor sancționați de Colegiul Medicilor București

În urma anchetei desfășutate de Colegiul Medicilor și încheiată cu un vot de blam pentru medicii care, anul trecut, au operat un băiețel de 1,5 ani, conducerea Sanador a decis rezilierea contractelor de colaborare, imediat după ce a fost înegistrat decesul copilului.

Într-un comunicat de presă remis redacției, Spitalul Clinic Sanador anunță că, în urma cercetărilor efectuate de Colegiul Medicilor București în cazul decesului copilului Ștefan Alexandru Duță, activitatea chirurgicală a medicilor sancționați a fost suspendată.

„Menționăm că Spitalul Clinic Sanador a reziliat imediat după decesul copilului contractele de colaborare cu medicii din echipa operatorie principală. Activitatea secției de Pediatrie, precum și a celor 18 linii de gardă permanente care deservesc toate secțiile spitalului, se desfășoară în continuare în parametri normali pentru a putea rezolva cu succes toate cazurile medicale ale pacienților, indiferent de vârsta sau de complexitatea situațiilor medicale.

Ca oameni și profesioniști, suntem recunoscători pentru fiecare viață salvată, fiecare clipă câștigată, fiecare bătălie cucerită în fața suferinței. Pierderea unei vieți, și cu atât mai mult pierderea unei vieți de copil, este cel mai critic eveniment din viața oricărui medic salvator și a oricărui spital care tratează cazuri medicale complexe, așa cum se întâmplă zilnic la Spitalul Clinic Sanador.

Mai mult pe DC Medical

Vezi și: Caz medical complex rezolvat la Spitalul Clinic Sanador

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel