Samuel Burke, invitat special la București

Samuel Burke, un celebru jurnalist CNN este invitat la cea de a șasea ediție a Bucharest Forum, organizat de Institutul Aspen și GMFUS România. Evenimentul are loc între 4 și 6 octombrie. 

La eveniment vor participa diverși reprezentanțil ai Ministerului de Afaceri Externe, oameni politici, experți, reprezentanți mass-media și ai grupurilor de reflecție, precum și oameni de afaceri

Samuel Burke, invitat special la Bucharest Forum 2017, este un corespondent al CNN pe probleme de afaceri și tehnologie.

În plus, Burke este prezentator și producător de știri pentru Cibercafé-ul CNN în spaniolă. El a relatat la o mulțime de evenimente majore la nivel mondial, cum ar fi atacul terorist al parlamentului din Londra.

 Burke acoperă principalele evenimente tehnologice internationale si a realizat interviuri cu șefii celor mai mari companii din lume, cum ar fi CEO-ul de Twitter Jack Dorsey, CEO-ul Satya Nadella, CEO-ul Alibaba Jack Ma, CEO-ul T-Mobile John Legere, CEO-ul companiei Brian Krzanich, CEO-ul Mark Fields, CEO-ul Taavet Hinrikus, CEO-ul Under Armor Kevin Plank, precum și șefii de stat precum fostul prim-ministru israelian Ehud Barak și președintele chilian Michelle Bachelet.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel