Samsung Galaxy S7, marea lansare. LIVE TEXT

Samsung Galaxy S7 va fi lansat, duminică, de la ora 20:00. Noul smartphone Samsung va fi prezentat în cadrul Mobile World Congress 2016. 

UPDATE: Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge sunt certificate IP68, fiind rezistente la apă și praf. Interfața oferă un plus de confort și eficiență, datorită posibilității de a crea scurtături prin aplicațiile și funcțiile preferate de fiecare utilizator precum e-mail, modul selfie sau modul panoramă și alte aplicații. Noile Samsung Galaxy S7 dispun de o nouă tehnologie care permite o viteză mai mare de încărcare a bateriei, prin cablu și prin wwireless. Slotul hibrid permite utilizatorilor să adauge un card microSD cu o capacitate de stocare până la 200 GB. 

Sistemul de răcire internă asigură păstrarea unei temperaturi optime de funcționare a dispozitivului. Procesorul este mai puternic și capacitatea bateriei asigură un timp mai mare de utilizare. A fost creată o funcție pentru pasionații de jocuri mobile: Game Launcher, care permite utilizatorilor să gestioneze consumul bateriei și să reducă numărul de notificări afișate. Utilizatorii pot înregistra experiența de gaming sau își pot partaja ecranul pentru a se juca cu alți utilizatori. Tehnologia Vulkan API de pe noile Galaxy S7 si S7 Edge le ofera utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri cu cerinte grafice ridicate păstrând un consum redus al bateriei.

Utilizatorii se pot bucura de cel mai bun serviciu de plăți mobile, Samsung Pay. Este sigur ușor de utilizat și acceptat de aproape toți comercianții. Protejat prin soluția de securitate Samsung Knox, prin senzorul de amprentă și printr-un sistem avansat de tokenizare, Samsung Pay funcționează cu tehnologia NFC, MST și tehnologia codurilor de bare, aducând posibilitatea plăților mobile mai aproape de consumatori și comercianți.

UPDATE: Mark Zuckerberg este prezent la eveniment și transmite că de astăzi realitatea virtuală este posibilă prin noile Samsung Galaxy S7. 

UPDATE: Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge pot fi achiziționate din 11 martie. Utilizatorii din Europa pot precomanda de astăzi. Cei care fac precomandă înainte de 5 martie vor primi dispozitivele din 8 martie. În plus, vor primi și un dispozitiv Samsung Gear VR gratuit.

UPDATE: Dispozitivele sunt cele mai bune pentru jocurile pe dispozitive mobile. A fost anunțat un parteneriat cu Vulkan și Google care vor aduce "calitatea gaming-ului de pe PC pe telefonul mobil". 

UPDATE: Procesorul Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge este mult mai puternic. Samsung promite că dispozitivele nu se vor mai încinge în urma folosirii. Bateriile sunt mai mici și mai puternice: 3,000 mAh pe Galaxy S7 şi 3,600 mAh pe Galaxy S7 Edge.

UPDATE: Pixelii fotografiilor pe care le veți face cu Samsung Galaxy S7 sunt mai mari și mai buni. Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge dispun de o cameră foto performantă cu tehnologia Dual Pixel, fiind prima cameră de acest fel disponibilă pe un smartphone. Camera are o noua funcție numită motion panorama. Samsung își înțeapă rivalii de la Apple: "Camera telefonului Samsung Galaxy S7 va avea pixeli cu 30% mai mari decât iPhone 6s Plus". 

UPDATE: Camerele foto de pe Samsung Galaxy S7 oferă posibilitatea să faceți poze high quality în condiţii de lumină scăzută. 

UPDATE: O altă mare schimbare față de Samsung Galaxy S6 este reintroducerea slotului microSD

UPDATE: Samsung Galaxy S7 poate sta în apă până la un metru și pentru 30 de minute. Este una dintre marile îmbunătăți aduse de Samsung Galaxy și un mare plus față de Galaxy S6. 

UPDATE: Samsung Galaxy S7 vine cu funcția "Always On Display", prin care ecranul devine negru doar în buzunar sau când e cu fața în jos. Samsung vine cu această inovație după ce s-a constatat că, în medie, o persoană își verifică telefonul de 150 de ori pe zi. 

UPDATE: "Telefoanele au devenit extensia noastră. Nu ne-am gândit doar la cum arată, ci și la cum se simt. Acesta este un telegon care nu doar arată bine, ci se și simte bine. Contează să fie confortabile în mâinile noaste. Se simte mai mic, mai fin, iar ecranul S7 Edge este mare şi fin. Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge se simt ca și cum ar fi fost dintotdeauna acolo", a spus Justin Denison. 

UPDATE: Au fost lansate Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge. Vezi în galeria foto primele imagini cu cele două telefoane inteligente. 

UPDATE: "Sunt încântat să fiu aici în faţa a mii de oameni şi cu sute de mii de oameni care ne urmăresc. Nu am visat niciodată că voi sta vreodată pe o scenă ca aceasta, în faţa a atât de multă lume", a declarat CEO-ul companiei Samsung DJ Kon. 

A adăugat că "Samsung a învăţat să asculte şi să ia cele mai bune decizii, devenind un pionier în luarea deciziilor. Ambiţia a fost întotdeauna din ce în ce mai mare. Am realizat ceea ce alţii doar au visat. Noi ne-am asumat responsabilitatea de a vă asculta şi de a face lucrurile de care vă pasă. (...) Nu afirmăm că ştim totul, dar îi ajutăm pe clienţi să obţină ceea ce îşi doresc. Suntem oameni prin pasiunea de a asculta, de a învăţa şi de a împărtăşi". 

UPDATE: Puteți viziona mai jos LIVE lansarea Samsung Galaxy S7, alături de 640.000 de persoane care privesc în aceste momente lansarea Samsung Galaxy S7: 

DCNEWS vă va transmite ultimele informații. 

UPDATE 19:30: Un dispozitiv Gear VR a fost pregătit de Samsung pentru fiecare invitat. Evenimentul va fi transmis de gigantul sud-coreean Samsung la 360 de grade. Dispozitivul mobil al anului, Samsung Galaxy S7, va fi prezentat într-o realitate virtuală. 

Samsung Galaxy S7 va fi lansat în două versiuni S7 și S7 Edge. Samsung Galaxy S7 are ecran de 5,1 inci. Samsung Galaxy S7 Edge va avea ecranul de 5,5 inci. 

Designul Samsung Galaxy S7 este similar cu cel al Samsung Galaxy S6, potrivit imaginile scurse pe Internet. Surprizele sunt la interior. 

Samsung se pare că va introduce două caracteristici importante pierdute de Samsung Galaxy S6. Samsung Galaxy S7 va fi îmbunătățit în ceea ce privește rezistența la apă și cardul microSD. De asemenea, se pare că Samsung Galaxy S7 dispune de slot micro-USB şi nu de noul slot reversibil USB Type-C. 

Ecranele celor două modele Samsung Galaxy S7 vor fi Super AMOLED, cu rezoluţie qHD (1440 x 2560 pixeli). Bateriile de pe Samsung Galaxy S7 vor avea capacitate mai mare (3000 mAh şi 3.600 mAh) decât cele de pe Samsung Galaxy S6.

Ca și modelul Galaxy S6, Samsung Galaxy S7 va dispune de funcţie de încărcare rapidă şi de suport pentru încărcare wireless, două caracteristici devenite deja standard pentru modelele de vârf lansate de sud-coreeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel