Samsung are probleme cu noul telefon Galaxy Fold. Firma a decis, în prealabil, o rechemare masivă în service a noului model

Abia lansatul telefon de la Samsung, modelul Galaxy Fold se pare că deja are probleme. Jurnaliștii care l-au primit se plâng că ecranul acestuia s-a deformat, a început să crape și că nu funcționează corect, anunță Daily Mail.

Unele dintre noile telefoane pliabile de 2.000 de dolari ale Samsung par să se spargă după doar câteva zile. Jurnaliștii care au primit telefoanele pentru a îl examina și evalua înainte de lansarea publică spun că ecranul Galaxy Fold a început să clipească și să devină negru înainte de a se închide complet.

Câțiva jurnaliști spun că înainte de folosire au eliminat un strat subțire de protecție de pe ecrane pe care credeau că trebuia eliminat, dar trebuia să rămână acolo.
Un avertisment menționat în instrucțiunile de folosire a Galaxy Fold instruiește utilizatorii să nu elimine stratul protector, potrivit unei fotografii postate de managerul de produse T-Mobile, Desmond Smith.

"Ecranul principal include un strat de protecție special", se arată în text. "Eliminarea stratului protector sau folosirea oricăror adezivi pe ecranul principal, cum ar fi folii de ecran sau autocolante, pot provoca deteriorări".

 

Inutilizabil după câteva zile

Reporterul Bloomberg, Mark Gurman, a declarat că Galaxy Fold a început să funcționeze anormal după ce a înlăturat folia și, în cele din urmă, a devenit inutilizabil. "Ecranul de pe telefonul meu Galaxy Fold este complet rupt și inutilizabil după doar două zile", a scris Gurman într-un tweet.

În plus, utilizatorul YouTube, Marques Brownlee, a spus că a eliminat folia de protecție și aparatul său a început să aibă probleme.

Dar Dieter Bohn, editorul executiv al site-ului de știri tehnologice The Verge, spune că a lăsat folia de protecție și ecranul său s-a deteriorat. Bohn a adăugat că dispozitivul pare să aibă o balama defectă, determinând ecranul să devină "distorsionat" cu o ușoară umflare care poate fi resimțită atunci când rulați cu degetul peste el. În cele din urmă, ecranul a început să arate semne că s-ar rupe în întregime, a spus el.

CNBC a raportat, de asemenea, că chiar și cu stratul de protecție intact, telefonul a încetat să funcționeze corect. "Când este deschis, partea stângă a afișajului flexibil, care formează un ecran mare de 7,3 inch, clipește în mod constant", a explicat site-ul. Problemele ridică întrebări dacă Galaxy Fold poate rezista sau nu la utilizarea normală.

 

Gama Galaxy 7 chemată în service

Înainte de lansarea lui Fold, Samsung a testat mecanismul de pliere al telefonului de peste 200.000 de ori, susținând că a trecut pragul de durabilitate. Telefonul pliabil de mult așteptat se află în vânzare pe 26 aprilie în SUA pentru 1.980 de dolari, făcându-l unul dintre cele mai scumpe telefoane oriunde - mai ales dacă nu este la fel de durabil așa cum s-a promis.

Samsung nu a comentat imediat.

Firma a decis, în prealabil, o rechemare masivă a Notei Galaxiei 7, după ce bateriile dispozitivului s-au supraîncălzit și au explodat. Speculațiile despre problemele cu designul lui Galaxy Fold au apărut pentru prima dată luna trecută. Un videoclip prezentat de un utilizator YouTube a scos la iveală o ușoară deformare în mijlocul ecranului extra mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel