Salzburg: Lupte între imigranți și cerșetorii romi din România

imigranti
imigranti

Poliția din Salzburg a intervenit, duminică, într-un scandal iscat după ce un grup de imigranți înarmați cu bastoane au încercat să pătrundă într-o fabrică abandonată din oraș, unde locuiesc mai mulți cerșetori romi originari din România, potrivit austriantimes.at.

Aproximativ 20 de tineri, înarmați cu bâte, au pornit un adevărat asalt asupra cerșetorilor care și-au stabilit tabăra în sediul unei fabrici abandonate din Salzburg. Două persoane au fost rănite atunci când cei aflați în clădire au aruncat cu pietre de la ferestrele imobilului.

Poliția austriacă crede că cerșetorii sunt romi din România și încă nu a comentat motivul altercaţiei, dar au confirmat că, în general, există un număr tot mai mare de cerşetori care sosesc în Austria, în special din România.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că a fost deschisă o anchetă asupra incidentului, precizând că, în ultimul timp, s-a remarcat o creștere a numărului de cerșetori veniți din România, care s-au stabilit în apropierea orașului Salzburg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel