Sălaj: Tânăr de 19 ani, sinucidere. Și-a dat foc

cadavru
cadavru

Cadavrul unui tânăr în vârstă de 19 de ani a fost găsit, marţi după-amiază, de către mama victimei, în spatele casei în care locuiau cu chirie, în Şimleu Silvaniei, alături de două flacoane cu combustibil şi o brichetă, au informat miercuri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

"Am avut o sesizare la ora 15,50, prin apel pe 112, despre faptul că în spatele unui imobil din localitatea Şimleu Silvaniei a fost găsit cadavrul carbonizat al unui tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta a fost transportat la morgă pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei", a declarat miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit sursei citate, cadavrul a fost descoperit chiar de mama victimei, alături de acesta fiind găsite o brichetă şi două recipiente de plastic, de cinci litri, în care se mai afla o cantitate mică de carburant.

Viceprimarul din Şimleu Silvaniei, Ioan Lazăr, a precizat miercuri, că probabil tânărul, care se mutase din Zalău, s-a autoincendiat în spatele casei unde locuia cu chirie, împreună cu mama sa.

"E o familie foarte retrasă, vecinii nu ştiu foarte multe despre ei. Tânărul şi mama sa s-au mutat acum câteva luni, în chirie într-o casă din Şimleu Silvaniei, venind de la Zalău. Mama victimei lucrează de altfel şi acum în Zalău, ca profesoară", a precizat sursa citată, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel