Sală de nașteri în Colegiul Național B.P. Hasdeu, cel mai bun liceu din Buzău

Unul dintre cele mai bune licee din România, Colegiul Național B.P. Hasdeu din Buzău, a fost pentru câteva zile platou de filmare pentru Direcția 5 sub coordonarea unui celebru regizor.

Celebrul regizor Petre Năstase a redat povestea piesei „Anii". Amănunte despre filmări a oferit în exclusivitate pentru OPINIA, sora regizorului, Tatiana Gherase, dar și unul dintre hasdeienii selectați să apară în clip.

„Dincolo de membrii trupei, la fel de important În acest proiect a fost și cel din spatele camerei. El a fost cel care a ales locațiile. S-a implicat în acest clip foarte mult, așa cum face în fiecare proiect, mai ales că a fost acasă, la Buzău. A conceput o poveste romantică, pornind de la generația mică, bebeluși, până la cea de vârsta a treia, alegând locațiile cu mare atenție. La toate filmările au fost cooptați elevii frumoși și deștepți din Hasdeu, aducând un plus de imagine și colegiului buzoian în sine", a declarat în exclusivitate pentru Opinia sora regizorului, Tatiana Gherase.

Sală de nașteri în Colegiul Național B.P. Hasdeu

„La Hasdeu, evident, s-au filmat scenele privind apropierea îndrăgos­tiților, cum își aruncă priviri pe holul școlii, în sala de clasă. Tot aici s-a filmat chiar și scena nașterii, folosind drept spital holurile dintr-un corp al liceului", a dezvăluit pentru OPINIA unul dintre personajele videoclipului.

Echipa de figuranți a fost formată din 15 buzoieni, pe parcusul celor două zile din interiorul colegiului fiind păstrate doar trei buzoience: Bianca Caloian, Ruxandra Burlacu și Lavinia Marcu.

VEZI ȘI: O nouă REVOLTĂ în învățământ. Reacția unei profesoare-EXCLUSIV 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel