S-a stabilit câștigătorul Game Awards 2017

foto: Twitter, Nintendo wire
foto: Twitter, Nintendo wire

''The Legend of Zelda: Breath of the Wild'', dezvoltat de Nintendo, a câștigat premiul pentru cel mai bun joc video la gala The Game Awards desfășurată joi în Los Angeles, relatează EFE.

Jocul, cea de-a 18-a variantă a seriei "The Legend of Zelda", concura la categoria cel mai bun joc video cu "Horizon Zero Dawn" (Guerrilla Games), "Persona 5" (Atlus PlayerUnknown"s), "Battlegrounds" (PUBG Corporation) și "Super Mario Odyssey" (Nintendo).

"The Legend of Zelda: Breath of the Wild" a obținut premii și la categoria cea mai bună regie (înmânat de Guillermo del Toro) și cel mai bun joc video de acțiune/sau aventură.

"What Remains of Edith Finch", al lui Giant Sparrow, a câștigat premiul pentru cea mai bună narațiune; "Injustice 2" (NetherRealm Studios) a fost laureat la categoria cel mai bun joc video de luptă, iar "Forza Motorsport 7" (Turn 10 Studios) a obținut premiul pentru cel mai bun joc video de pilotaj/sau sport.

La categoria cel mai bun joc video de familie a ieșit câștigător "Super Mario Odyssey", în timp ce câștigătorii la cel mai bun joc video pentru celular a fost "Monument Valley 2", iar "Fortnite", de Epic Games la cel mai bun joc video multiplayer.

Gala din 7 decembrie a fost cea de-a patra ediție a The Game Awards, urmașe ale precedentelor premii Spike Video Game Awards (2003-2013), decernate de asemenea diferitelor categorii de jocuri video lansate în decursul anului, precizează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel