Urmărește emisiunea live


Rusia, SUPĂRATĂ pe Franța și Germania. "Au trecut la ameninţări şi tentative de şantaj la adresa noastră"

Diplomația rusă a reacționat după ce Franța și Germania au anunțat că vor impune sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei. 

Diplomaţia rusă a criticat anunțul Germaniei și Franței privind impunerea unor noi restricții împotriva Rusiei, transmite Agerpres. Cele două țări au denunţat o implicare şi o responsabilitate a Rusiei în otrăvirea opozantului rus Alexei Navalnîi .

În loc să coopereze în mod corespunzător cu Federaţia Rusă pentru a clarifica circumstanţele a ceea ce s-a întâmplat cu acest blogger, guvernele german şi francez au trecut la ameninţări şi tentative de şantaj la adresa noastră, a indicat diplomaţia rusă într-un comunicat.

Avertismentul miniştrilor de externe german Heiko Maas şi francez Jean-Yves Le Drian, într-un comunicat comun, intervine după confirmarea de către Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC) a faptului că Aleksei Navalnîi a fost otrăvit cu un agent neurotoxic din grupul Noviciok, substanţă concepută de specialişti sovietici în scopuri militare.

VEZI ȘI: Cazul Navalnîi. Germania și Franța anunță sancțiuni suplimentare împotriva Rusiei. "Responsabili de această crimă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel