Rusia acuză Ucraina că ar fi bombardat satul Klimovo din regiunea Bryansk

Rusia acuză Ucraina că ar fi bombardat un sat din regiunea Bryansk.

Moscova acuză Kievul că ar fi bombardat satul Klimovo. Autoritățile din regiunea Bryansk ar fi introdus stare de urgență în districtul Klimovsky după bombardarea teritoriului de către Forțele Armate ucrainene, a declarat șeful regiunii, Alexander Bogomaz, la postul de televiziune Rossiya-24, scrie Interfax.

"Astăzi am luat o decizie - vom ajuta oamenii. Pentru cei care trebuie să facă reparații - geamurile sunt sparte, ardezia este spartă, acoperișuri, vom reface casele", a spus Bogomaz.

Potrivit Ministerului Sănătății al Federației Ruse, opt persoane au fost rănite în urma bombardamentelor, inclusiv un copil în vârstă de 1 an și 9 luni. Potrivit șefului de regiune, bebelușul are o rană la cap. "Un fragment a intrat în tâmpla dreaptă. Au chemat o brigadă de la Moscova, vor face operaţiunea", a spus şeful regiunii.

Potrivit acestuia, toate școlile situate la o distanță de 15-20 km de granița cu Ucraina au fost transferate la învățământ la distanță. Joi, mai devreme, Bogomaz a scris pe canalul său de telegramă că, în urma bombardării satului Klimovo de către Forțele Armate ale Ucrainei, două clădiri de locuințe au fost avariate și că au existat victime printre rezidenți și au fost acordate toate îngrijirile medicale necesare. Totodată, pe 11 aprilie, regiunea Bryansk a introdus un nivel ridicat de "amenințare teroristă". Regimul va dura până pe 25 aprilie.

Masacrele Rusiei în Ucraina: Civili torturați și uciși, copii morți și femei violate

Rusia lansează acum acuzații la adresa Kievului, în contextul în care întreaga comunitate internațională a condamnat dur masacrele comise de ruși în Ucraina. Așa-numita lor "operațiune specială" este numită genocid de marii lideri ai lumii deoarece a dus la moartea a sute de civili nevinovați, iar mai multe clădiri rezidențiale. școli și spitale au fost distruse de bombardamente. După masacrul de la Bucha, acolo unde aproximativ 400 de civili au fost găsiți împuscați cu mâinile legate la spate, o groapă comună cu zeci de ucraineni uciși a fost descoperită în Buzova, un sat în apropiere de Kiev. pe lângă gropi comune și ucraineni torturați înainte de a fi uciși, au fost raportate și mai multe violuri comise de soldații ruși. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel