Roxana Wring, critici dure pentru Gabrielei Firea, după decizia de a suspenda cursurile în București

Roxana Wring, consilier general al USR, critică dur măsura Gabrielei Firea de a închide luni și marți școlile și liceele din București, din cauza gerului și viscolului.

Wring consideră că decizia Gabrielei Firea de a închide școlile este inoportună, o mișcare de imagine.

„Mie mi se pare inoportună şi părinţii cu care am vorbit aseară şi azi dimineaţă mi-au spus că li se pare la fel de nepotrivită ca cea de anul trecut. Anul ăsta e şi mai puţină zăpadă. Cred că doamna Gabriela Firea este foarte preocupată de imaginea sa publică şi probabil că ambuteiaje la prima oră a dimineţii de luni i-ar fi stricat, ne-ar fi adus aminte de fapt de promisiunea că va face revoluţie în trafic”, a declarat Roxana Wring într-un interviu la RFI.

Wring: „O măsură pompieristică"

Consilierul USR consideră decizia Gabrielei Firea drept pompieristică și dă exemplu capitala Finlandei, care în ciuda vremii neprielnice, nu a suspendat cursurile.

„M-am uitat chiar la Helsinki, pentru că ştiu că au un sistem educaţional foarte bun şi am văzut că e ceva mai mult vânt decât la Bucureşti şi chiar mai frig şi căutând pe net, nu am văzut că ar fi închis şcolile. Deci mi se pare o măsură pompieristică. Nu s-a gândit la ce vor face numeroşii părinţi, care au copii de grădiniţă, copii de şcoală primară şi nu au cu cine să-i lase acasă, oamenii vor trebui să-şi ia zile libere sau zile de concediu, îi va costa bani. Este o exagerare, vremea asta nu e nimic nou. Mergeam toţi la şcoală când era frig şi ningea. Înţeleg, dacă avem jumătate de metru de zăpadă şi se blochează tot, într-adevăr o vreme ieşită din comun, dar e vorba de un Cod Portocaliu, nu e vorba de Cod Roşu”, precizează Roxana Wring.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel