Romeo Stavarache rămâne în arest preventiv

Romeo Stavarache. Primarul suspendat al Bacăului, Romeo Stavarache, rămâne în arest preventiv după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție i-au respins miercuri contestația.

VEZI ȘI: Liviu Pop, adevărul despre declarația de presă a lui Traian Băsescu

Tot în arest preventiv rămân și oamenii de afaceri Liviu Goian și Liviu Cenușă, decizia instanței fiind definitivă, scrie Agerpres.

Cei trei au fost arestați pe 1 iulie, în urma unei decizii luate de Curtea de Apel Bacău, fiind acuzați că au încălcat interdicțiile impuse de instanță la luarea măsurii controlului judiciar, într-un dosar în care sunt cercetați pentru corupție.

Printre aceste interdicții era și aceea că nu au voie să comunice direct sau indirect atât între ei, cât și cu ceilalți inculpați sau martori din dosar.

Pe 26 iunie, Romeo Stavarache, Liviu Cenușă și Liviu Goian au părăsit împreună cu un autoturism sediul poliției municipale din Bacău și s-au deplasat la locuința primarului, astfel încât DNA a solicitat instanței ca să fie arestați preventiv, cerere admisă de judecători.

Potrivit DNA, în perioada 2008 — 2011, Romeo Stavarache, direct sau prin intermediul celorlalți doi inculpați, a pretins și primit de la patru oameni de afaceri mai multe sume de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel