Românul răpit în Nigeria, ELIBERAT

teroristi
teroristi

Cetățeanul român răpit în Nigeria pe 10 octombrie a fost eliberat. Anunţul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe.

Inginerul român a fost răpit luni de pe un şantier, de indivizi armaţi. Identitatea răpitorilor nu a fost dezvăluită.

MAE mulțumește instituțiilor participante la Celula de Criză și autorităților nigeriene pentru implicare și sprijinul oferit în acest caz.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea fermă adresată cetățenilor români aflați în zonele de conflict sau cu risc major de securitate de a contacta cea mai apropiată misiune diplomatică a României pentru a-și înregistra prezența în regiune, astfel încât să poată beneficia de o asistență și protecție consulară cât mai eficientă.

MAE reiterează și recomandarea fermă de consultare a informațiilor postate pe site-ul instituției la secțiunea 'Sfaturi de călătorie'.

În același timp, MAE reamintește utilitatea consultării informațiilor furnizate atât prin intermediul aplicației "Călătorește în siguranță', ce poate fi descărcată pe orice telefon mobil de tip smartphone, cât și a serviciului de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare "Un SMS îți poate salva viața!" se arată în comunicatul MAE. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel