Urmărește emisiunea live


România și Bulgaria, scuze europene pentru toate problemele

presedintele.bulgariei
presedintele.bulgariei

Președintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, a susținut că europenii se folosesc de români și bulgari drept scuză pentru toate problemele interne. Plevneliev a declarat că datele vehiculate de mai mulți lideri europeni nu sunt verificate.

Rosen Plevneliev a declarat într-un interviu pentru revista Focus din Germania că "din nefericire, Bulgaria și România sunt folosite drept scuze convenabile pentru problemele interne ale partenerilor europeni".

Problemele sunt prezentate deformat

Președintele bulgar a argumentat că în efortul de a da vina pe români și bulgari, se folosesc cifre neverificate. "Dintre cei 20.000 de romi români și bulgari care s-ar fi mutat în Franța, doar 600 sunt din Bulgaria și doar 80 dintre ei stau ilegal în Franța", a declarat Rosen Plevneliev.

Președintele bulgar a recunoscut că există o problemă cu romii, dar problema nu este atât de gravă pe cât a fost prezentată. "Bulgaria nu are milioane de romi, numărul lor exact este de 300.000. Ei reprezintă mai puțin de 5% din populație", a replicat bulgarul, potrivit Novinite.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel