EXCLUSIV  România, nou mandat în Consiliul de Securitate al ONU. Sorin Cîmpeanu: O spun cu satisfacție - video

Sorin Cîmpeanu
Sorin Cîmpeanu

Sorin Cîmpeanu, unul dintre fondatorii Pro România, la DCNews, a discutat despre candidatura României pentru un nou mandat de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite. De asemenea, a vorbit și despre un alt moment important pentru țara noastră.

„Am participat la susținerea candidaturii României pentru un loc în Consiliul de securitate ONU. România a fost deja de patru ori membru. Este un lucru extrem de onorant și o poziție importantă pe care a deținut-o. Candidează acum pentru a cincea oară. Facem eforturi susținute pentru a promova candidatura României. Dar tare mă tem de un insucces", a declarat, în cadrul interviului acordat DCNews, Sorin Cîmpeanu.

„La nivel academic, pot să dau și două vești bune. Acum zece zile, la Geneva s-a derulat cel mai important eveniment la nivelul Europei în domeniul învățământului superior și al doilea ca mărime din lume. Se întâmplă o dată pe an. Au participat 95 de țări, dintre care 40 au avut un pavilion național. România, o spun cu satisfacție, s-a numărat printre cele 40 de țări. Toți cei care au participat au fost foarte mândri", a spus Cîmpeanu, adăugând: „Au fost 40 de universități românești. Am dat dovadă de o unitate excepțională în exteriorul țării, mult mai mult decât am reușit să dăm dovadă în interiorul țării. A fost cu adevărat un succes".

Declarațiile complete mai jos:

Vezi și: Pro România, Congres. Sorin Cîmpeanu, marele anunț


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel