România-Lituania. Nicolae Stanciu: ”Dacă nu învingem va fi greu”

Nicolae Stanciu a declarat că dacă nu învingem Lituania va fi greu să mai sperăm la primul loc în grupă.

Mijlocaşul echipei naţionale de fotbal, Nicolae Stanciu, a declarat, miercuri seara, că în cazul în care nu va câştiga partida din deplasare cu Lituania, primei reprezentative a României îi va fi greu să mai ocupe locul I în grupă în Liga Naţiunilor.

'Nu e important cine marchează la echipa naţională. La acest meci e important să luăm cele trei puncte ca să rămânem în cursa pentru primul loc în această grupă. Trebuie să reuşim un joc bun toată echipa. Pentru că dacă nu vom câştiga cu Lituania cu siguranţă va fi greu pentru noi să mai sperăm la primul loc. Dar sper eu să plecăm victorioşi acasă', a spus Stanciu, la Vilnius, conform paginii oficiale de Facebook a echipei naţionale de fotbal a României.

Mijlocaşul este de părere că suprafaţa sintetică pe care se va disputa meciul de joi va fi un avantaj pentru selecţionata Lituaniei. 'Suprafaţa e complet diferită. E foarte dură. Terenul va fi udat foarte mult la ora meciului şi mingea va aluneca foarte tare. Sunt terenuri diferite. Terenul sintetic e mai riscant pentru noi, jucătorii, dar trebuie să ne adaptăm. Nu vreau să par arogant sau lipsit de respect faţă de echipa Lituaniei, dar ca lot suntem mai buni ca ei. Dar trebuie să arătăm asta în teren. Terenul sintetic va echilibra un pic situaţia pentru că ei sunt mai obişnuiţi decât noi cu această suprafaţă', a explicat Stanciu.

Declarație Cosmin Contra

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a declarat, miercuri seara, că o victorie în partida cu Lituania ar pune prima reprezentativă în situaţia de a juca, duminică, împotriva selecţionata Serbiei pentru primul loc în grupă în Liga Naţiunilor.

'Trebuie să avem o mentalitate pozitivă şi indiferent de adversar trebuie să intrăm pe teren cu gândul de a câştiga. Cu o victorie mâine, în meciul cu Serbia putem juca pentru locul I în grupă. Iar cu suporterii noştri lângă noi putem fi mai puternici. Mâine echipa trebuie să se exprime bine, să aibă o atitudine bună. Trebuie să fim conştienţi de pericolul care îl reprezintă această echipă a Lituaniei pe un asemenea teren', a declarat Contra, la Vilnius, conform paginii oficiale de Facebook a echipei naţionale de fotbal a României.

Selecţionata României întâlneşte, joi, de la ora 21,45, reprezentativa Lituaniei într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii Naţiunilor. Duminică, 14 octombrie, de la ora 16,00, România va juca împotriva Serbiei pe Arena Naţională din Capitală, în aceeaşi competiţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel