EXCLUSIV  Corupția, ”brand” de țară. Croitoru, către Chirieac: Ați spus un lucru fenomenal

Bianca Ştefan / 19 apr 2019 / 11:29 Salveaza PDF Comentarii
Corupție
Descriere foto: Corupție

Adi Croitoru, președintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, a declarat, în cadrul primei ediții a Festivalului Ariilor Protejate, că își dorește înlocuirea brand-ului de corupție cu brand-ul de arie protejată în România, după ce Bogdan Chirieac a vorbit despre corupția care a ajuns un brand în țara noastră.

"Ați spus un lucru fenomenal, domnule Chirieac, să înlocuim brand-ul de corupție. Da. Să înlocuim brand-ul de corupție cu brand de arie protejată, ca un prim brand de țara noastră, după care fiecare om va face pași într-o direcție în care să își facă un brand de România. Noi suntem frumoși, harnici, deștepți și este păcat de Dumnezeu ca brand-ul nostru de țară să fie brand de corupție", a afirmat Adi Croitoru, la prima ediție a Festivalului Ariilor Protejate.

Afirmațiile făcute de Bogdan Chirieac

 

''Din nefericire, în cazul României, cineva a dorit să-i facă un brand de țară, cam fără legătură, în orice caz, nu poate fi brand de țară. Acela pe care-l știți cu toții. Deoarece nu ne-am adunat ca să-i dăm un premiu domnului procuror general Augustin Lazăr, nici măcar doamnei Kovesi, pentru că s-au dat premiile respective, a avut grijă altcineva, ne-am gândit să mergem pe această zonă care reprezintă una dintre ultimele resurse ale țării noastre: ariile protejate, biodiversitatea, capacitatea noastră de a ne regenera ca națiune, ca popor, ca țară, în vremuri cumplite....'', a spus Bogdan Chirieac.

Vezi AICI declarația integrală a analistului politic Bogdan Chirieac.

 

DCNews și DCBusiness s-au alăturat Festivalului Ariilor Protejate, un eveniment care poate promova o Românie frumoasă, așa cum este ea, cu tradițiile sale pe care nu i le poate lua nimeni. 

Momentul integral poate fi urmărit în VIDEO de mai jos

 

Vezi și: Festivalul Ariilor Naturale Protejate, tradiții de Florii și de Paști. Viorica Dăncilă, prezentă


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22