Români, deghizați în polițiști în Austria

Infractorii români sunt din ce în ce mai inventivi. Autoritățile austriece au reușit să depisteze doi români care se deghizau în polițiști și le jefuiau mașinile sub pretextul unor controale de rutină. 

Autoritățile austriece au anunțat că au reușit să rețină doi cetățeni români în vârstă de 34 și 48 de ani care se prezentau a fi „polițiști”. Potrivit informațiilor oferite de către procurori, cei doi acționau pe autostrada A1 din Austria. Ei au reușit ca timp de câteva luni să fure nu mai puțin de 64.000 de euro de la persoanele oprite în trafic.

Metoda folosită de cei doi români era simplă. Călătoreau cu o mașină pe care era inscripționat Polizei și își alegeau victimele din trafic. De obicei opreau tiruri cu numere străine sau turiști. În momentul în care le cereau actele, cei doi aveau grijă să sustragă și sume de bani din mașini pe motiv că efectuau o inspecție de rutină.

Potrivit jurnaliștilor austrieci de la NOEN.AT, autoritățile au încercat de mai multe ori reținerea lor. În cele din urmă, o patrulă de poliție a reușit să-i identifice luni seara, chiar în timp ce se aflau „în misiune”, realtează stiridiaspora. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel