Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian de 47 de ani

Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian de 47 de ani / Foto: Pixabay
Româncă de 20 de ani, împușcată în cap de iubitul italian de 47 de ani / Foto: Pixabay

O româncă de 20 de ani a fost împușcată în cap de iubitul său italian în vârstă de 47 de ani.

O tânără de 20 de ani, din județul Brașov, a fost împușcată în cap de iubitul său italian în vârstă de 47 de ani, scrie Știri Diaspora, care citează Știrile Kanald D. Se pare că totul a pornit de la o ceartă. Cei doi locuiau într-un cartier rezidențial din localitatea Tărlungeni, iar incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool.

După ce tânăra și iubitul ei ar fi băut împreună, între aceștia ar fi izbucnit o ceartă care ar fi degenerat. Bărbatul s-ar fi năpustit asupra fetei cu pumnii și picioarele, iar apoi ar fi împușcat-o în cap cu un pistol cu aer comprimat.

Victima a fost cea care a sunat la 112

Apelul la 112 a fost dat chiar de către victimă. Tânăra  le-a povestit polițiștilor, ulterior, tot ce s-a întâmplat. La fața locului s-a deplasat de urgență și un echipaj medical, iar românca a fost transportată imediat la spital, pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, urmând să fie prezentat în fața procurorilor.

În urma cercetărilor, oamenii legii au descoperit faptul că bărbatul nu deținea permis de port armă. El este cercetat acum pentru violență în familie, uz de armă fără drept și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

O româncă este a 15-a femeie ucisă de partener în Spania, în 2021

Clara Nicoleta, o femeie de 41 de ani de naționalitate română, a murit la sfârșitul lunii mai, în Alovera, Guadalajara, după ce a fost atacată cu un cuțit de partenerul ei. Bărbatul a fost reținut de poliție, după ce el însuși a raportat cele întâmplate.

Serviciile de urgență ale Comunității Castilla-La Mancha au clasificat evenimentul tragic ca fiind un caz de violență de gen. De la începutul anului 2021, 15 femei, ultima fiind Clara Nicoleta, dar și un minor, au murit din cauza violenței de gen în Spania, potrivit LaVanguardia.

O altă româncă a fost ucisă în Italia, în luna aprilie. Elena Raluca Ș., originară din Galați, a fost găsită fără suflare pe 17 aprilie, în apartamentul pe care îl închiriase pe via Partigiani, în Aosta. Ea a fost ucisă cu o singură lovitură de cuțit, în zona gâtului. În cauză, a fost arestat Gabriel F., un italian de 35 de ani care este acuzat și că, după crimă, i-a furat victimei un plic în care se aflau aproape 8.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel