O româncă este a 15-a femeie ucisă de partener în Spania, în 2021

Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay

Clara Nicoleta, o româncă de 41 de ani, este a 15-a femeie ucisă de partener în Spania, de la începutul anului și până în prezent.

Clara Nicoleta, o femeie de 41 de ani de naționalitate română, a murit sâmbătă seara, în Alovera, Guadalajara, după ce a fost atacată cu un cuțit de partenerul ei. Bărbatul a fost reținut de poliție, după ce el însuși a raportat cele întâmplate.

Serviciile de urgență ale Comunității Castilla-La Mancha au clasificat evenimentul tragic ca fiind un caz de violență de gen.

De la începutul anului 2021, 15 femei, ultima fiind Clara Nicoleta, dar și un minor, au murit din cauza violenței de gen în Spania, potrivit LaVanguardia.

Potrivit autorităților, crima a avut loc sâmbătă, la ora 22:35. Surse din Poliție au spus că victima, de naționalitate română, a fost atacată în locuința de pe strada Octavio Paz din Alovera.

La fața locului au interveni agenți ai Gărzii Civile și ai Poliției Locale, precum o unitate de terapie intensivă mobilă. Din păcate, pentru Clara Nicoleta nu s-a mai putut face nimic. 

Partenerul româncei, Alvaro, a sunat singur la Poliție și s-a predat în momentul în care agenții au venit la locuință. El nu era cunoscut cu antecedente penale. 

Au fost decretate trei zile de doliu în orașul Alovera din Guadalajara.

O altă româncă a fost ucisă în Italia, în luna aprilie

Elena Raluca Ș., originară din Galați, a fost găsită fără suflare pe 17 aprilie, în apartamentul pe care îl închiriase pe via Partigiani, în Aosta. Ea a fost ucisă cu o singură lovitură de cuțit, în zona gâtului.

În cauză, a fost arestat Gabriel F., un italian de 35 de ani care este acuzat și că, după crimă, i-a furat victimei un plic în care se aflau aproape 8.000 de euro, scria Aosta Sera. El a susținut că a folosit banii pentru a plăti șoferii de taxi cu care s-a plimbat în zilele dintre crimă și arest, a achitat chiria pentru casa unde locuia, a cumpărat două telefoane mobile pentru nepoți și a făcut o donație într-o biserică.

Italianul a susținut în fața anchetatorilor că și-a dat întâlnire cu Elena Raluca Ș., după ce i-a găsit numărul de telefon pe un site de escorte, conform valledaostaglocal.it.

Între cei doi ar fi avut loc o altercație, ca urmare a faptului că tânăra ar fi refuzat un joc erotic. Italianul și-a pus mâinile în jurul gâtului ei, moment în care ea a luat un cuțit pentru a se apăra. Bărbatul a reușit însă să i-l smulgă din mână și a înjunghiat-o în gât. 

Elena Raluca Ș. a fost găsită pe jumătate dezbrăcată, în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel