Român fără un braț, amendat în Koln pentru că avea doar o frână de mână la bicicletă

Din câte se pare, excesul de zel al unor polițiști se manifestă și pe alte meleaguri. Recent, un român a avut parte de o experiență inedită în Koln. Bărbatul, care nu are brațul drept, a fost oprit de un polițist și amendat pentru că avea doar o frână de mână la bicicletă.

Asta în pofida faptului că al nostru compatriot a încercat să-i explice polițistului că modificase bicicleta tocmai pentru a o putea conduce, în pofida handicapului. Până la urmă, românul a avut câștig de cauză.

Bogdan Ionescu nu a vrut să stea departe de bicicletă și a reușit să ajusteze una în funcție de nevoile sale. A modificat un astfel de vehicul pentru a avea  o singură frână - pe partea stângă.

S-a ales însă cu o amendă de 25 de euro, după ce polițistul a considerat că bicicleta nu întrunește condițiile legale pentru a circula pe drumurile publice, informează știrileprotv.ro

"La început am crezut că nu a văzut că am un singur braț. Așa că mi-am dat jos haina și l-am întrebat: Cum crezi că aș putea folosi frâna de pe dreapta?", a povestit bărbatul.

Angajat al unui teatru din Koln, românul a contestat decizia pe care a considerat-o discrimantorie. La trei luni de la acest incident, autoritățile i-au cerut scuze.

Citește și: Un român a fost bătut în Consulatul din Barcelona - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel