Român din Munchen, împușcat de 4 ori de polițiștii germani

Român din Munchen, împușcat de 4 ori de polițiștii germani / Foto: Pixabay
Român din Munchen, împușcat de 4 ori de polițiștii germani / Foto: Pixabay

Un român a fost împușcat de patru ori de polițiștii germani.

Incident șocant în Munchen. Un român a fost împușcat de patru ori de polițiștii germani. Victima este un bărbat în vârstă de 38 de ani. El ar fi putut să își piardă viața în urma acestui incident deoarece ambulanța a sosit la fața locului abia după o jumătate de oră. Totul s-a întâmplat în parcul Englischen Garten, München din Germania, informează BILD.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi scos un obiect artizanal care semăna cu un cuțit, în timp ce era legitimat de către agenții de poliție. Aceștia l-ar fi abordat pentru că bărbatul părea suspect. Românul s-ar fi aplecat și ar fi îngenuncheat, apoi a scos o armă de plastic ce părea reală.

Crezând că are o armă adevărată asupra lui, polițiștii au tras patru focuri. Bărbatul a fost doborât de un glonț care l-a lovit în zona pieptului. A fost rănit grav, iar până la sosirea ambulanței, agenții de poliție i-au acordat victimei primul ajutor. Ulterior el a fost transportat la spital și se află acum în stare stabilă. Presa din Germania a scris că, potrivit legii, o ambulanță ar trebui să ajungă la locul unui incident în maximum 12 minute. Bărbatul ar fi putut muri dacă unul dintre agenții de poliție nu ar fi intervenit rapid pentru a-i acorda primul ajutor. 

Tânăr român, mort în Italia

Moarte tragică, dar și ciudată, a unui adolescent român din Italia. Băiatul se afla într-un grup sanitar când, din motive încă neelucidate, o chiuvetă s-a desprins și s-a spart. Chiuveta s-a făcut țăndări, iar unul dintre cioburi i-a secționat o venă importantă de la picior. În ciuda eforturilor depuse de toți cei care i-au sărit în ajutor, tânărul s-a stins din viață. Acesta ar fi pierdut foarte mult sânge într-o perioadă scurtă de timp.  

Băiatul avea 19 ani și locuia cu familia în Italia. În momentul accidentului erau cu toții în vacanţă, pe insula Polvese, potrivit presei italiene, citate de stiridiaspora.ro. Tânărul ar fi folosit baia publică de lângă barul de pe plajă şi a încercat să se sprijine de chiuvetă, însă aceasta a cedat şi s-a spart în bucăţi. Un ciob i-a tăiat vena safenă de la un picior, iar sângele i s-a scurs repede din corp. El a fost descoperit de alți clienți ai barului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel