Robu spune că a muncit din greu pentru Iohannis ca să păstreze poziția de la primul tur

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, contează pe voturile date de cetățeni în primul tur pentru Klaus Iohannis.

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a declarat, vineri, că filiala liberalilor a muncit foarte mult şi după primul tur al alegerilor prezidenţiale, pentru a menţine şi în runda finală de duminică un scor câştigător pentru candidatul susţinut de liberali, Klaus Iohannis.

"Noi, filiala Timiş a PNL, am muncit de la turul I pentru a menţine poziţia foarte bună avută la turul I de către judeţ şi pentru turul II. Am ocupat locul doi pe ţară pentru voturile obţinute de preşedintele Klaus Iohannis. Suntem convinşi că votanţii de la primul tur vor veni şi la turul doi. Contăm de asemenea şi pe alţi participanţi la vot pentru Klaus Iohannis, cu simpatii liberale, dar contăm şi pe voturile date de cetăţeni care la primul tur au votat cu alţi candidaţi, dar care au fost în acelaşi spirit anti-PSD. Contăm că în turul doi vom fi alături de Klaus Iohannis toţi cei care ne-am săturat de PSD, care are nevoie de o perioadă să se reformeze, în care să îşi ia măsuri interne pentru a se recredibiliza", a afirmat Nicolae Robu, într-o conferinţă de presă.

El a subliniat că îşi doreşte ca PSD să fie scos din structurile de putere, apreciind faptul că social-democraţii au fost scoşi de la guvernarea care a fost preluată de liberali, întrucât este nevoie de coerenţă şi de consistenţă a actului de putere.

"Deocamdată avem o consistenţă fragilă în Parlamentul României, dar suntem încrezători că la alegeri (din 2020, n.r.) vom avea şi o majoritate parlamentară. Nemulţumirea mea a fost faţă de guvernările PSD, de măsurile şi de modul de guvernare al lor, care au creat o mulţime de tensiuni sterile în societate", a conchis Nicolae Robu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel