Robu atacă presa după succesul Timişoarei

Primarul Nicolae Robu a atacat în termeni duri presa, după ce Timişoara a obţinut titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Nici Curtea de Conturi nu a scăpat de atacul lui Robu. 

Reacţia întârziată a primarului Nicolae Robu a şocat pe toată lumea. Edilul Timişoarei a mulţumit tuturor, în schimb a atacat foarte dur presa despre care spune că a făcut mari deservicii oraşului pe care în conduce. 

”"Mulțumesc" presei nepresă, care, prin incompetență și rea credință duse extrem de departe, a acționat cu habotnicie demnă de o cauză mai bună să creeze orașului o imagine negativă neconformă realității, deci total nedreaptă, inclusiv cu câteva zile înainte de jurizare!" a scris Nicolae Robu pe pagina sa de socializare.

În aceeaşi modalitate sarcastică, Robu a ţinut să ”mulţumească” şi Curţii de Conturi a României. 

"Mulțumesc" acelei părți a Curții de Conturi care, prin incompetență și rea credință duse extrem de departe, a pus în pericol proiectul, lăsându-l jumătate de an fără finanțare -cum a făcut și cu principalele proiecte sportive ale Timișoarei: fotbal, handbal, baschet, rugby, pentru a căror salvare încă avem de tras din greu!”. 

Nicolae Robu este primarul Timişoarei din anul 2012. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel