ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Victor Ciutacu: S-a compromis pe toate planurile

Victor Ciutacu a comentat dezvăluirea lui Robert Turcescu referitoare la faptul că este ofițer acoperit.  "Vorbim despre colonelul nostru, unul avem. Ținem și noi de el cât putem.", a declarat Victor Ciutacu într-o intervenție telefonică la RTV. 

Robert Turcescu s-a compromis pe toate planurile. Am înțeles că acesta nu era jurnalist. Am înțeles că era acoperit într-o redacție, mă rog, în mai multe redacții. Nu are legătură cu jurnalismul  ceea ce făcea. 

Până la urmă s-a dovedit că era colonel, nu era jurnalist. Interesant este dacă dezbaterea de la prezidențialele din 2009 a fost moderată în caliatea de locotenent colonel sau de maior. Am înțeles că a fost avansat în grad în 2012, deci probabil era doar maior la vremea respectivă, dar oricum putea să găsească și ei un colonel plin ca să modereze.  Mie mi se pare că Turceascu și-a făcut treaba. Oricum, sper să merite financiar efortul domnului Turcescu", a mai spus Ciutacu.

Citește și: ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. MApN, prima reacție

Victor Ciutacu a comentat și jocul dublu pe care l-a făcut Ministerul Apărării privind ridicarea gradului fostului realizator de la B1 TV. 

"În 2012, Ministerul Apărării a comfirmat ridicarea în grad a unor oameni, printre care Domnul Turcescu, domnul Blejnar. Turcescu a zis că el nu este colonel și să-i retragă gradul că i l-au dat abuziv, după care MApN a emis un comuinicat în care anunța că i-a retras gradul. În acest caz, înțeleg că  MApN i-a retras gradul  doar în vorbe, pentru că în fapte dânsul a rămas în continuare locotenent colonel. Parafrazându-l pe domnul Băsescu, ești colonel, ești colonel, nu ești jurnalist, ești colonel", a conchis Ciutacu.

Citește și: ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. CORNELIU DOBRIȚOIU, fost MINISTRU AL APĂRĂRII, despre DECONSPIRAREA lui ROBERT TURCESCU  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel