ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. CTP: Prestație stranie. Aberantă

Cristian Tudor Popescu a comentat dezvăluirea pe care Robert Turcescu a făcut-o duminică seară, în emisiunea Sorinei Matei.

VEZI ȘI: Ipoteză șoc pentru Turcescu: SCANDAL URIAȘ pentru serviciile secrete

În studioul de la B1 TV, Robert Turcescu, cu nervozitate și invocându-l adeseori pe Dumnezeu, a mărturisit că a fost lt-colonel sub acoperire.

Cristian Tudor Popescu spune că prestația jurnalistului din emisiunea "Actualitatea Românească" a fost cel puțin bizară: "Tot ce pot să analizez e prestația televizată a lui Robert Turcescu pentru că am văzut-o. E cel puțin stranie, dacă nu aberantă. Turcescu, pentru niște păcate pe care nu le cunoaștem, pentru că asta cu ofițer acoperit, da, sigur e o problemă din punct de vedere mediatic, din punct de vedere al meseriei de jurnalist, e o problemă gravă care lovește în cariera de jurnalist a lui Turcescu ca o torpilă. Pentru că am discutat problema pe când eram la Clubul Român de Presă, s-a pus problema ofițerilor acoperiți de presă și e o rezoluție a Clubului acceptată de toți membrii de atunci prin care hotăram, făceam o recomandare tuturor jurnaliștilor să nu aibă această calitate de ofițer sub acoperire, practicând în același timp meseria de jurnalist".

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Ciutacu: Turcescu e compromis. Face un joc PERICULOS

El a amintit că Robert Turcescu "a negat cu vehemență" faptul că a fost locotenent colonel.

"Sunt uluit de acest delir mistic pe care l-a afișat în seara asta. Nu înțeleg termenii pe care i-a folosit, în legătură cu ce? Impresia e că cel puțin să fi omorât pe cineva ca să folosești genul ăsta de termeni dostoievskieni în mizerie, din ăștia cu eliberare, cu uitați-vă în adâncul vostru", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

„Nu știu cât de vinovat e Turcescu, ce a făcut, pentru ce se pocăieste, se spovedește, mărturisește în felul ăsta. Parcă e un pastor de prin Noua Anglie", a continuat el, scrie Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel