ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT: Cozmin Gușă, pentru Turcescu: Cacealmaua este interzisă la acest nivel

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Analistul politic Cozmin Gușă a comentat, luni seară, în emisiunea "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, episodul în care jurnalistul Robert Turcescu a declarat că a fost ofițer-acoperit, apreciind că "indiferent că de disperat ar fi fost, nu avea voie să facă așa ceva", iar cel care a apărut duminică seara la TV nu era Turcescu.

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. "Sunt prieten cu Robert Turcescu de mult timp. Mă uit mirat la fel nu de ieri, l-am văzut din timp în timp și mi s-a părut că se întâmplă ceva cu el. Am crezut că e vorba de acea obsesie a bătăliei inter-personale între masculi cu Victor Ponta, numai că apoi lucrurile s-au încurcat rău de tot, dacă la început părea o chestie banală, între doi oameni care au fost amici, iar apoi nu au mai fost amici, treaba a degenerat", a spus Cozmin Gușă, acesta condamnând și modul în care Robert Turcescu a fost pus la zid tocmai de colegul său de platou, Radu Banciu.

Citește și ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. DW: Agentul-ziarist, idiot util al Serviciilor

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. În opinia analistului politic, "ne aflăm în situația penibilă de campanie electorală, în care în loc să discutăm proiecte de președinte, vorbim despre cine a fost sau nu a fost ofițer acoperit. Traian Băsescu cu excursul logic pe care l-a făcut și cu promisiunea de deconspirare a ofițerului acoperit dintre probabil mai mulți ofițeri acoperiți sau de influență care candidează, nu a fost susținut de către nimeni. Iar operațiunea lui Turcescu poate să fie interpretată ca o operațiune de susținere a lui Traian Băsescu, poate să fie interpretată și din atitudinea lui Turcescu, dar și din scatoalcele pe care le-a primit Turcescu, nu doar de la postul de televiziune pe care l-a susținut și care își făcea ratingul majoritar din audiența lui Turcescu, iar aici mi-a părut rău cum colegul său de platou, Banciu, l-a desființat, jignindu-l într-un mod impardonabil pe cineva cu care îți dădeai pasa", a mai spus Gușă. 

Turcescu nu era Turcescu

ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. De asemenea, analistul politic susține că este o cacealma, precizând însă că la acest nivel este interzis. 

"La cum îl cunoaștem pe Robert Turcescu, cel de-aseară nu a fost Turcescu. O fi fost o sosie, care o să-și dea masca la un moment dat, precum în Misiune Imposibilă, un fel de Tom Cruise care își va da jos masca. Cacealmaua este interzisă la acest nivel. Asta nu se face și din punctul meu de vedere, indiferent că de disperat ar fi fost, nu avea voie să facă așa ceva. Nu avea ce fapte să aibă. Ce să fi făcut Turcescu ca să ajungă în această formulă de disperare? Nici măcar nu era disperare, era teatralite. Trebuia să vină cu documentele ofițerului acoperit, nu cu documente inventate", a condamnat Cozmin Gușă modul în care s-a comportat Robert Turcescu duminică seară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel