ROBERT TURCESCU, OFIȚER ACOPERIT. Cătălin Striblea: Ținta lui Turcescu. Singura posibilă variantă

Jurnalistul Cătălin Striblea consideră că "victima" lui Robert Turcescu este Klaus Iohannis.

"Presupunând că Robert Turcescu este manevrat de Traian Băsescu, atunci președintele nu are niciun interes să îl scoată din joc pe Victor Ponta. Nu pentru că au o înțelegere, ci pentru că nu poate supraviețui fără el. Fără Ponta, Iohannis are cale liberă spre Cotroceni. Iar toată dreapta se va uni în jurul lui. PSD va rămâne la locul lui, iar Traian Băsescu va fi un marginal. Chiar dacă îl sprijină pe ascuns pe Iohannis, Băsescu nu îl va arunca în aer pe Ponta, pentru că el își dorește să fie omul în jurul căruia se reface dreapta până în 2016. Asta spun toate mesajele sale. O victorie a lui Iohannis îl va scoate la pensie, căci nu va fi decât un mic opozant. Un altul, pe lângă PSD. Așadar, Băsescu îl vrea pe Ponta", scrie Cătălin Striblea, pe blogul său

Turcescu a anunțat retragerea lui Iohannis

Jurnalistul Cătălin Striblea subliniază: "Robert Turcescu este cel care a anunțat că Iohannis se va retrage. Să fi fost o altă diversiune? Nu cred. (...) PNL e cel care s-a sesizat imediat de pericol și a cerut o prezență a ministrului apărării în Parlament, pentru a răspunde întrebărilor. (...) PSD a și transmis mesajul politic că ar putea urma și alții. Iar fostul șef al SIE numai că nu i-a spus gradul lui Turcescu aseară la Rareș Bogdan. De asta cred că Iohannis ar fi victima.

Răzvan Dumitrescu, IPOTEZĂ INEDITĂ: Teodor Meleșcanu i-a dinamitat calculele lui Traian Băsescu cu "ofițerul acoperit"

Ce a făcut Turcescu

"Un singur lucru nu înțeleg. Ce lucru îngrozitor de rău sau poate de bun i s-a întâmplat lui Robert să accepte asta?", a conchis Cătălin Striblea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel