Urmărește emisiunea live


Răzvan Dumitrescu, IPOTEZĂ INEDITĂ: Teodor Meleșcanu i-a dinamitat calculele lui Traian Băsescu cu "ofițerul acoperit"

Realizatorul Răzvan Dumitrescu a lansat o ipoteză inedită despre calculele președintelui Traian Băsescu pentru alegerile prezidențiale 2014. Ținta dezvăluirilor despre un ofițer acoperit, candidat la Președinție nu ar fi fost, așa cum se vehiculează, Victor Ponta, ci ultima piedică în calea calculelor lui Traian Băsescu. Însă, surpriza care ar putea distruge planul președintelui este Teodor Meleșcanu, a cărui candidatură aruncă în aer inclusiv posibila dezvăluire a unui ofițer acoperit. 

Realizatorul emisiunii "Subiectiv", de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu, a lansat un scenariu nou despre calculele președintelui Traian Băsescu pentru alegerile prezidențiale. Ținta bombei lansate de Traian Băsescu despre ofițerul acoperit, candidat la Președinție, ar fi Călin Popescu Tăriceanu, ultimul liberal în calea candidatului PMP la Președinție, Elena Udrea. Neașteptată pentru președinte ar fi fost candidatura lui Teodor Meleșcanu, fost șef SIE, care a strâns în mare secret semnăturile pentru candidatura sa. În condițiile în care Klaus Iohannis ar pierde procesul de incompatibilitate cu ANI, prin decizie definitivă la ÎCCJ, liberalii l-ar putea susține pe Teodor Meleșcanu, în detrimentul Elenei Udrea.  

Ludovic Orban a cântat "Cântă cucu-n Bucovina". Mugur Ciuvică: Nu știu ce-i mai periculos, ICCJ sau Orban

Iată ce a scris Răzvan Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook: 

"Având în vedere că Johannis are mâine (n.r. joi) proces, iar Meleșcanu s-a înscris în cursă, îmi permit să vă spun cum cred eu că stau jocurile în acest moment. Băsescu avea interesul s-o bage pe Udrea în turul doi cu orice preț. Pentru că doamna nu avea șanse la vot trebuiau eliminați rând pe rând candidații de pe dreapta. De aia a apărut din neant Johannis și ați văzut niște suciri la liberali, pentru că domnul în cauză avea multe tinichele și putea fi eliminat la momentul potrivit, deci trebuia repede băgat pe gâtul PNL. Mai trebuia eliminat și Tăriceanu sau șifonat în așa fel încât să cadă sub Udrea în sondaje. El are vreo 9 sau 10% în timp de individa aia are pe la 6% și unii se chinuie să o scoata cu 8 procente. De aia eu cred că povestea cu ofițerul acoperit lansată de Băsescu nu e pregatită pentru Ponta, ci pentru Tăriceanu. În definitiv el are interesul imediat să o vâre pe Udrea în turul doi iar pentru asta degeaba se ia de Ponta cu astfel de lucruri acum, că nu rezolvă nimic. Cu Johannis scos de justițție din cursă și cu un Tăriceanu șifonat rău, îndeajuns de rău încât să cadă sub Udrea în sondaje, marinarul și-a facut calculul că s-a scos. Intră cu femeia lui în turul doi și mai vede el atunci ce face cu Ponta. Ghinion pentru el, în cursa intră Meleșcanu, căruia i-au stras semnături și filiale PNL (eu asa am informația) și care poate fi preluat și susținut din mers de liberali în cazul în care Johannis pățește ceva". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel