Ludovic Orban a cântat "Cântă cucu-n Bucovina". Mugur Ciuvică: Nu știu ce-i mai periculos, ICCJ sau Orban

Primire inedită pentru prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, în Suceava. Senatorul Gheorghe Flutur a venit în costum de pădurar bavarez, Florin Ţurcanu, vicepreşedinte PNL, în costum popular naţional, iar Ludovic Orban și-a depășit propria prestație: a venit la microfon cântând. 

"Eu nu știu ce-i mai periculos electoral pentru domnul Iohannis sau dacă îi mai cântă mult Ludovic Orban pe la prezentări. Tot spre zero îl duce", a comentat Mugur Ciuvică, la Antena 3. 

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, merge la întâlniri în țară cu PNL și PDL într-o campanie maraton. La manifestarea din Suceava, liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a venit îmbrăcat cu costum de pădurar bavarez şi i-a spus lui Iohannis "Bun venit în Bucovina" atât în română, cât şi în limba germană. El s-a întrebat dacă românii îşi doresc să mănânce popcorn şi să se privească la televizor sau îşi doresc în fruntea ţării oameni pragmatici.

Video demențial. Cum îl face Ludovic Orban de râs pe Klaus Iohannis, pe scenă

Venind îmbrăcat în costum naţional popular, vicepreşedintele PNL Florin Ţurcanu, preşedinte al PNL Botoşani, a spus că împreună vor trebui să lupte pentru a opri PSD să pună mâna pe România în totalitate.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a spus: "Pentru ce am ieşit în stradă în '89? Am scăpat de taţi şi am dat de copiii lor".  Cezar Preda a recitat un vers din cântecul "Cântă cucu-n Bucovina", "Bucovină plai cu flori/ Unde sunt ai tăi feciori". 

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a plusat. A venit la microfon cântând "Cântă cucu-n Bucovina", în aplauzele asistenţei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel