Robert Turcescu, atac la Eugenia Vodă: A lovit în bunul simț...

Robert Turcescu o atacă pe Eugenia Vodă, pentru că nu a tăiat la montaj momentul în care jurnalista Emilia Șercan a  o cădere emoțională și a părăsit studiolul în care se înregistra emisiunea "Profesioniștii".

"Am inregistrat, cindva, un interviu cu un personaj foarte cunoscut in spatiul public romanesc si international. Un mare regizor. Omul a avut la un moment dat o cadere de tip black-out in emisiune. Culmea e ca daca as fi lasat acel moment la montaj, s-ar fi incadrat in linia editoriala emotionanta din interviu. Nu era nimic penibil acolo, ba, din contra, caderea lui, urmata de citeva lacrimi, ar fi sporit emotia dialogului. Am taiat insa acea secventa la montaj. Pur si simplu nu mi s-a parut corect sa procedez altfel.

Citește și: Emilia Șercan, în lacrimi, a părăsit emisiunea "Profesioniștii" a Eugeniei Vodă de la TVR 1 - VIDEO

"Profesionista" nu s-a indurat. Dupa atitea sabloane rostite ipocrit pe post de "mari interogatii", afectat si dind ochii peste cap, i s-o fi parut ca a dat lovitura. Ce-i drept, a lovit tare in bunul simt si in buna masura a meseriei de jurnalist, asa putina cita va mai fi ea...", a scrie pe Facebook Robert Turcescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel