Robert Negoiţă: ANAF - fotografie ruşinoasă

O fotografie care nu face cinste ANAF a fost postată pe Facebook de primarul Sectorului 3.

O imagine care în niciun caz nu face cinste unei instituţii publice, în care un autoturism aparţinând ANAF a fost parcat pe spaţiul verde, a fost publicată de Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, pe pagina sa de Facebook.

"Din păcate, aşa cum se vede, în baza urmelor de pe spaţiul verde, au mai fost şi alţii care au găsit această metodă ingenioasă de a parca. Mă rog, a parca şi a distruge...", a scris primarul Robert Negoiţă nemulţumit de faptul că, astfel, spaţiile verzi din mai multe zone ale sectorului sunt distruse. 

[citeste si]

Poliţia Locală s-a deplasat la faţa locului

Potrivit declaraţiilor edilului, situaţia în care autoturismul ANAF este parcat cu o roată pe spaţiul verde a fost sesizată de către un cetăţean, iar autorităţile locale şi-au făcut, mai departe, datoria. 

"Din fericire, acest caz a fost semnalat la timp de un cetăţean, iar Poliţia Locală Sector 3 s-a deplasat la adresă şi a demarat procedurile conform legii. Repet, chiar dacă poate devin cicălitor: depinde doar de noi să avem un sector curat şi civilizat", afirmă primarul Sectorului 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel