Robert Negoiță, despre catalogul electronic din școlile Sectorului 3

Sumele pentru implementarea catalogului electronic în unitățile de învățământ din Sectorul 3 sunt mici, în prezent existând dotările necesare pentru un astfel de sistem, a declarat, luni, primarul Robert Negoiță, la deschiderea noului an școlar la Liceul Teoretic "Dante Alighieri".

"Sumele pentru implementarea catalogului electronic sunt neglijabile, sunt mici. Noi avem deja dotările necesare, tehnologia. Nu pot implementa catalogul digital dacă profesorii nu dețin un calculator, dacă nu ai internet wireless în toată școala. Sunt chestiuni esențiale.

Sistemul de implementare a catalogului nu costă mult. Am fost până acum la câteva școli unde elevii erau foarte încântați de catalogul electronic. Este un proiect-pilot, nu este ușor, mă bazez pe minister, pe inspectorat și pe școlile și cadrele didactice din Sectorul 3 să putem să demonstrăm că suntem capabili să gestionăm un asemenea sistem și să fim un bun exemplu pentru tot ce înseamnă învățământul în România astfel ca acest sistem să poată fi extins în toată țara", a afirmat Negoiță.

Citește și: PREMIERĂ. Școlile din Sectorul 3 vor striga catalogul on line, din 15 septembrie-VIDEO

La începutul lunii septembrie, Primăria Sectorului 3 anunța că va derula un proiect-pilot pentru implementarea catalogului electronic în toate școlile, în parteneriat cu Ministerul Educației. Profesorii vor trece în catalogul electronic notele și absențele elevului, toate informațiile urmând să fie transmise în timp real părinților prin SMS și pe email. La fiecare sfârșit de semestru, catalogul va fi scos la imprimantă pentru a putea fi arhivat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel