Riscați să rămâneți fără cont pe WhatsApp! Ce mesaje să NU trimiteți niciodată

Scutaru Cristina / 09 iul 2019 / 22:52 Salveaza PDF Comentarii
telefon
telefon

Securitatea și siguranța dumneavoastră, dar și a mesajelor sunt foarte importante pentru WhatsApp.

Condițiile de utilizare

 

În primul rând, sunteți protejați prin intermediul Condițiilor de utilizare care enumeră activitățile interzise pe WhatsApp. De exemplu, se încalcă Condițiile de utilizare următoarele lucruri: trimiterea de conținut (prin stare, poza de profil sau prin mesaje) care este ilegal, obscen, defăimător, amenințător, intimidant, abuziv, ostil, jignitor din punct de vedere etnic sau rasial sau care instigă sau încurajează o conduită ilegală sau nepotrivită. În cazul în care WhatApp consideră că un anumit utilizator încalcă aceste Condiții de utilizare, contul utilizatorului respectiv va fi suspendat.

Pentru mai multe informații și exemple de activități care încalcă Condițiile de utilizare, citiți secțiunea „Utilizarea corectă a serviciilor noastre" din Condițiile de utilizare promovate de WhatsApp.

 

Puteți decide cine vă vede informațiile

 

Puteți configura ultima accesare, poza de profil sau mesajul de stare folosind opțiunile de mai jos:

Toată lumea: Ultima accesare, poza de profil și/sau starea vor fi disponibile pentru toți utilizatorii WhatsApp.

Contactele mele: Ultima accesare, poza de profil și/sau starea vor fi disponibile doar pentru contactele pe care le aveți salvate în agenda telefonică.

Nimeni: Ultima accesare, poza de profil și/sau starea nu vor fi disponibile pentru nimeni.

În cazul în care dezactivați Confirmările de citire, nu veți mai trimite confirmări. Cu toate acestea, nu veți mai primi nici dumneavoastră confirmări de citire de la alți utilizatori.

În conversațiile de grup, confirmările de citire se trimit întotdeauna, chiar dacă dumneavoastră dezactivați opțiunea în setări.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29