REZULTATE PREZIDENȚIALE 2019. Barna, declarații după EXIT POLL

Dan Barna, candidatul USR la prezidențiale, a transmis un prim mesaj după EXIT POLL.

Dan Barna a susținut o declarație de presă, imediat după anunțarea rezultatelor din Exit-Poll-uri, după ora 21.00:

”Rezultatele exit pollurilor ne încurajează. Rămânem optimiști. Rămânem încrezători pentru că în acest moment încă se votează. Mulțumesc diasporei pentru că a transmis acel mesaj de care, poate, România avea nevoie, că implicându-ne putem schimba lucrurile. Este un record istoric în diaspora și asta ne dă încredere și speranță. Mai este aproape o oră de vot în Europa, dar și în Marea Britanie. Sunt mulțumit de rezultatul final pentru că ultimele ore au arătat o tendință de creștere și de asta vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot, colegilor din USR-PLUS care au făcut o campanie absolut spectaculoasă, de fapt singura campanie, pentru că în stradă au fost văzuți doar oamenii USR-PLUS și asta oamenii au recunoscut-o și  au apreciat-o”, a declarat Dan Barna.

Cifrele EXIT-POLL

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie - IRES, candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 38,7% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă, 22%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna, 16,1%.

Exit-poll-ul realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde arată că Iohannis a obţinut 39%, Dăncilă - 22,5%, iar Barna - 16,4%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel