Revolta studenților: Rușine! Nu avem locuri în cămine și voi vreți să băgați refugiați

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a afirmat că Universitatea Politehnică din București și Universitatea București au disponibilitatea de a oferi cazare și masă pentru 230 de refugiați.

Această informație i-a revoltat pe mulți dintre studenții care în curând vor căuta un loc în cămine. Amintim că, de multe ori, ei rămân fără locuri de cazare și ajung să stea în chirie sau la căminele private contra unor sume deloc de neglijat.

Studenții au reacționat pe Facebook după aflarea știrii și au transmis o serie de mesaje pe care vi le prezentăm în rândurile de mai jos.

"RUȘINE!!! Nu avem locuri în cămine pentru studenți și voi vreți să băgați pe așa ziși "refugiați" în ele", "Nu-i așa? Bine că avem cămine și condiții pentru toți studenții și ne mai permitem să oferim și cazare pentru refugiați", "Bine că lor le asigură cazare și masa gratuit, iar noi trebuie să plătim pentru ele. (Nu plătim, nu facem facultate)", "Numai în țara asta se poate așa ceva. Bine că de dragul reclamei se găsesc locuri pentru ei, dar pt romanii nostrii care stau pe străzi nu se găsesc ...", "Sper să fie o glumă proastă, dar proastă de tot...", au fost doar câteva dintre mesajele studenților la aflarea veștii că Universitatea Politehnică din București și Universitatea București au disponibilitatea de a oferi cazare și masă pentru 230 de refugiați.

"UB și Politehnica s-au decis momentan. Celelalte facultăți, inclusiv UTCB-ul, nu au dat vreo declarație cu privire la acest lucru. Cât este vorba de subminare și de faptul că vor să bage refugiații în camine... deja au început proteste în Arad și Timișoara, unde mai multe facultăți s-au arătat binevoitoare în a-i primi pe refugiați", a mai semnalat un student de la UTCB.

VEZI ȘI: Știrea care îi va înfuria pe TOȚI studenții din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel