FĂRĂ Photoshop în cea mai citită revistă. Vezi de ce

Echipa redacțională a celei mai citite reviste pentru femei din Chile, Revista YA, a decis să nu mai folosească Photoshop atunci când vor să ascundă defectele fizice ale modelelor despre care scriu.

Directoarea revistei, Paula Escobat, a spus că s-a luat această hotărâre pentru a înceta promovarea unei frumuseți perfecte care, de fapt, nu există. De acum înainte, vor fi promovate femeile sănătoase, așa cum sunt ele în realitate, cu mici defecte. Idealul promovat până acum era "fără frumusețe, fără curbe, fără riduri și fără carne. Pe scurt, fără umanitate", a adăugat Paula Escobat.

Ce efecte are Photoshopul în reviste

Ideea de frumusețe perfectă naște două lucruri grave – haosul alimentar și chirurgia estetică. Acestea reprezintă rezultatul unui ideal de splendoare care cu greu poate fi atins, scrie BBC Mundo. "Noi vă invităm să reflectați asupra femeilor și asupra reprezentării lor în mass-media, nu numai în ziare și reviste, dar și la televiziune și în filme. Este un început greu, dar unul care ne umple de speranță că astfel vom putea ajuta fetele să nu mai viseze la un trup ca al păpușii Barbie. De asemenea, sperăm ca fetițele - atunci când vor crește - să se accepte așa cum sunt", a conchis directoarea revistei. 

VEZI ȘI: Christina Aguilera goală, pe coperta revistei W - FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel