REVELION la Palatul Parlamentului. Cum poți petrece o seară de vis

La trecerea dintre ani puteți petrece într-un mod inedit, într-un cadru elegant, rafinat, asemeni vedetelor de la Hollywood, la evenimentul organizat de Revelion la Palatul Parlamentului.

Cu ocazia Revelionului 2015, la Palatul Parlamentului va fi organizat un eveniment care va avea o tematică incitantă, "Hollywood Galele Filmului".

Spectacolul în sine își propune să reproducă, într-un mod fidel, ceremoniile elegante de film de la Hollywood și să inducă participanților senzația extraordinară resimțită de personalitățile din cinematografie.

"Vă invităm ca, pentru o noapte să fim asemenea starurilor care pășesc an de an pe covorul roșu, în lumina orbitoare a blitzurilor și extazul miilor de fani prezenți", se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

DC News a lansat un concurs pentru a câștiga un bilet la această petrecere de Revelion.

Ceea ce trebuie să faceți este să încărcați o poză cu dumneavoastră și prietenii dumneavostră de la Revelionul din 2013-2014 aici,  să adunați 10 like-uri și astfel veți intra în tragerea la sorți din 29 decembrie. 

Regulament

Participantul oferă datele de contact: nume, prenume, adresă de email.

Participantul încarcă o poza de la revenionul 2013- 2014 și descrie cum s-a distrat anul trecut la petrecerea de Revelion.

Participantul dă share pe Facebook fotografiei încărcate.

Toți participanții care acumulează minim 10 like-uri în aplicație intră în tragerea la sorți pentru un bilet la revelionul organizat la Palatul Parlamentului.

Extragerea se va efectul pe 29 decembrie, pe site-ul random.org, iar câștigătorul va fi anunțat în aceeași zi pe pagina de Facebook a desfășurării concursului.

Câștigătorul va fi contactat pe email în vederea validării premiului și a inmânării lui.

Pentru eventuale neclarificări, vă rugăm să consultați secțiunea Regulament. 

Mult Succes!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel