REVELION 2017. MAI, mobilizare maximă pe 31 decembrie, 1 și 2 ianuarie

MAI anunță că a mobilizat, pe lângă dispozitivul curent, încă 25.000 de polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră pe zi pentru perioada 31 decembrie- 2 ianuarie. Scopul este descurajarea comiterii de fapte ilegale, dar și combaterea infracțiunilor grave. 

Poliţiştii şi jandarmii vor acorda o atenţie deosebită zonelor aglomerate din noaptea de Revelion, când vor fi organizate 143 de manifestări publice şi unde, potrivit estimărilor, numărul de participanţi ar putea ajunge până la 300.000.

Peste 1.700 de poliţişti rutieri vor fi prezenţi în fiecare zi pe principalele artere de circulaţie. Peste 5.500 de pompieri din cadrul IGSU, cu mijloacele tehnice specifice, vor fi zilnic la datorie. Peste 320 de echipaje SMURD şi ambulanţe sunt pregătite să intervină pentru acordarea primului ajutor medical. În staţiunile montane vor acţiona peste 200 de jandarmi pentru a interveni în sprijinul turiştilor.

Inspectoratul General de Aviaţie al MAI va avea zilnic disponibile 12 aeronave, pentru transportul de urgenţă al persoanelor care au nevoie de îngrijiri medicale, precum şi pentru misiuni de sprijin al altor structuri operative.

La nivelul MAI va funcţiona permanent Centrul Naţional de Conducere Integrată pentru monitorizarea oricăror situaţii de risc pentru populaţie şi coordonarea acţiunilor structurilor MAI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel