Revelion 2016 în jurul lumii: Imagini spectaculoase

Oamenii din întreaga lume au privit plini de speranță spre noul an 2016, mai ales că trecerea dintre ani a fost marcată în diverse zone ale lumii de spectaculoase focuri de artificii.

Sydney, Berlin, New York sau Londra au sărbătorit intrarea în noul an prin cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume, dovadă stând imaginile de mai jos.

Inclusiv în Dubai, trecerea în 2016 a fost marcată de un superb foc de artificii, în pofida unui incendiu uriaș care a izbucnit joi într-un hotel de lux din apropiere și care a făcut cel puțin 16 răniți, potrivit AFP.

În București, pentru prima dată după mulţi ani, primăria Capitalei nu a mai organizat un spectacol de Revelion. Singura petrecere în aer liber din Bucureşti a fost în Parcul Titan, unde au venit aproape 3.000 de oameni.

Petrecerea "Noaptea albă a dorinţelor" din Parcul Titan a inclus concerte susţinute de Ansamblul Rapsodia Carpaţilor, Silviu Biriş şi Taraful Bucureşti, condus de Marian Mirea, Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel