Retragerea lui Merkel, legătură cu Iohannis. Chirieac, scenariu negru despre Cioloș: Nu vă bucurați

Ciolos - Iohannis
Ciolos - Iohannis

Angela Merkel și-a anunțat colegii că nu va mai candida pentru postul de președinte al CDU, după înfrângerile zdrobitoare recente. 

Vezi mai mult despre retragerea Angelei Merkel: Angela Merkel, RETRAGERE. Demisie anunțată

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3, în emisiunea ”Obiectiv”, că ”Odată cu doamna Merkel se încheie o etapă istorică. Doamna Merkel a fost un excepțional conducător al Germaniei și un bun spre mediu conducător al Europei. Fiind nonconflictual și negociator până la ultima picătură de sudoare, nu a luat până la capăt rolul de locomotivă a Europei, care aparține Germaniei. Nu știu cine va fi următorul cancelar și ce atitudine va avea”. 

”Dispariția politică a doamnei Merkel ar putea să aibă drept consecință renunțarea la candidatura dl președinte Klaus Iohannis. Stâlpul președinției lui Klaus Iohannis cred că a fost doamna Merkel.” a spus analistul politic Bogdan Chirieac. Acesta a adăugat că președintele Iohannis nu a reușit, după patru ani, să închidă epoca Băsescu. 

Bogdan Chirieac a mai afirmat: ”Eu cred că dacă dispare politic doamna Merkel, dl Iohannis nu va mai candida. Nu vă bucurați, pentru că se pregătește dl Cioloș al dlui Macron. Dacă dl Iohannis măcar nu a băgat oameni nevinovați la pușcărie în mandatul său spre deosebire de fostul președinte al României, (...) în schimb mi-e teamă că dl Dacian Cioloș va relua arestările politice în România. Poate mă înșel, mi-aș dori mult. (...) A avut un guvern tehnocrat complet în afara intereselor României”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel